Header

Tuesday, November 29, 2005

Last Day Before Bercoti

Actually byk benda yg aku nk story hr ni smpaikn aku pun xtau nk start yg mana dulu...berkecamuk dh dlm pale otak ni..klu ler korang dpt imagine...heheh..klu xleh gk korang semua just imagine topik2 dlm otak (kira CPU laa) aku ni.. dok bertolak2 sama sendiri berebut2 nk mtak aku utarakn psl diorg dulu...hehe..apadaaa...korang ingt benda tu idup ker,leh bergerak2,bertolak2 semua...logik ler sket...ahaksss...jgn mareh yer...sesajer jer aku gegurau xkn xleh kot.

Oklaa..first of all,aku nk story sket psl Sambutan Aidilfitri dan Deepavali kat opis aku...kira ni konsep 2 in 1 ler ni...alaa...ala2 Deeparaya laa gtu.dia punya konsep majlis ni ialah...setiap bahgian disediakan 1 stall dgn satu jenis mkan...alaa mcm kata stall A diberikn nasi dagang,stall B lak satay,C lak mee soto...n stall bahgian aku lak...guess what???xder org nk teka erk???...xperlaa..biar aku jwb sendirikk...stall yg ada beraneka jenis kuih muih ngan rojak buah...pastu terplg ler kat kitaorg nk hias n make up kan stall tu..janji cantik menarik n dpt wat pengadil tertarik..xkisah ler ko nk make up camner skali pun..janji kasi stall tu jd.. da bomb gtuuu..actaully ni ler sbnrnya point yg aku nk storykn kat korang semua..pertandingan stall tercantik...kiranya berbaloi gak ler...aku,jaja,nazim (org kuat ni) n yusman (ejaan nama mmg aku tau slh) ...n xlupa gak kat my B stay opis smpai dkt2 kol 12 tgh mlm gak ler nk memastikan kejuaraan ttp menjadi milik bahgian kitaorg...thanks gak kat kengkawan lain yg tolong tu..w/pun nama korang tak di mention kn kat sini (klu mention pun diorg bknnya baca blog aku ni pun...ahakss) tp yg peliknya juara kali ni dikongsi oleh dua bahgian lg..so that means...ada 3 bahgian yg menang tmpt pertama...erm...ni ler first time aku mengalami kejadian seumpama ni...pelik gak..tp xperlaa...yg penting menang. Bak kata KP,smgt kekitaan tu yg penting.oklah aku xnk criter pepanjang psl benda ni coz aku tau jaja sure akn elaborate benda ni.so klu nk tau lebih lanjut lg ziarah2 ler kat sini jaja.

Pastu aku nak criter psl cuti aku lak,esok aku akn start cuti selama seminggu..n seminggu gak ler aku xder kat umah nnti coz aku akn bercoti-coti malaysia lagi.tempat yg bertuah yg mayb aku akn singgah adlh penang,kedah,perak n mayb perlis.ni semua xsure lg tgk pada schedule B nnti camner maka dgn ini jugak ler kemungkinan besar aku xkn update blog ni selama 1 weeks gak kot.ooo...lg satu sblm aku luper aku nk ckp ler kat korang semua...kang klu winduu kat aku nnti korang jengok2 ler fotopage aku...aku dh upload kan pic. masa aku kat cameron dulu.picture2 lain pun ada gak ler...klu korang winduu ler...klu tak pun xperrr..(prasan laa ni kenkononnya ramai ler tu yg winduuu kat aku...cesswages tol laaa) tp kat sini ada ler aku msk kn 1-2 keping pic. yg lenlain nyer gi tgk kat fotopage aku lah erk.mls aku nk uploadkn kat sini bebyk...lembab lak jdnyer nnti.

oklah ek,aku stop sini dulu ler...ni pun dh lewat dh ni aku nk balik umah dh ni coz mlm nnti ada game lak...per lg futsal ler.skrang ni aku dh fallin in love gak with futsal...kira mcm gol n gincu ler ni.aku ni bknnya pandai sgt mainnyer pun...main redah jer pun...alaa bkn nk main series pun...just 4 fun jer at least ada gak ler peluh aku yg keluar dlm satu mlm tu...sihat laaa gak kan.hehehe...eeeiii...kesihatan tu ptg beb utk kita gak...klu kita xjaga sapa lg kan...oklah..stop right now laa...bye...cau cincau
Camna?

6 Comments Uols:

jaja dazzling said...

go Mas go!! keeper yg berbakat besar ni..aset team kite nie..hehehe...selamat bercoti2 malaysia...gonna miss u..mmuahhh....

prebetsabu said...

yaaaahhh.. mas jadik golli sampai terbang² tuu... caya caya

masviona said...

huhuh..keeper berbakat besar??hahaha...adake patut...xder tokoh langsung...klu Jaja yerlaa...striker hebat...now i'm back..heheh

dazzling_948 said...

ahaks..welcome back mas!!
next week futsal ye babe...

masviona said...

ok Jaja..next weeks mas akan berjuang bmain futsal..majulah sukan utk negara.

Anonymous said...

You have an outstanding good and well structured site. I enjoyed browsing through it » »

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!