Header

Friday, November 25, 2005

Pagi Jumaat yg Mulia

Pagi ni lps aku mandi sunat hari Jumaat then bersiap ala kadar...aku ke dpr lak nk siapkn bekal 4 me n B bwk ke opis nnti..alaa...bkn apa pun, lauk-pauk yg lebih smlm aku pns kan blk...kira ok lah tu...acctually aku dh plan dh posting hr ni nk story sket psl rombongan cik kiah..ehhh..silap..rombongan aku ngan family ke Cameron Highland pada hr raya ke-4 hr tu...tp syg 100x syg...aku xleh nk transfer gmbr2 dlm my Pocket PC Phone ke PC kat opis ni..beselah kn PC gomen nk install sumer kena inform admin..muhaaaa...hah kerajaan ler katakan...so..mood aku pun dh hlg ler..yerlaa..smgt aku yg "berkobar-kobar" (bak kata si Vince n Yassin)..jd down ler...yerlaa..xsyokkkt ler nk story-mory tp pictures nyerrr xder kan...heheh...xperlaaa...lenkali klu ada masa n dizinkn Allah aku post ler story tu kat sini nnti...xperkn xbasikan...nasib baik bkn mknan kan...klu x..dh lama dh basi...dh berkulat dh pun...ahaksss...so...oleh sbb story psl CH tu di postpone kn so aku nk criter ler psl xtvt aku ngan B weekend ni...byk xtvt nih..
ok..let me start...hahah..memula...sabtu aku nk kena blk PJ,erm...ni lom sure lg pg sabtu or mlm ni terus..B u decide B...tp i think,esok lg better ler coz B lom tunaikan janji nk wat satu kerja tu....haaa B jgn nk wat2 luper lak,smlm B dh tuntut janji..so mlm ni giliran V lak tuntut janji...opsss..korang jgn lak pk bkn2..jgn nk jd otak kuning..ni mmg btul2 kerja lerr...nk gi mana???umah my beloved mama's laa, yerlaaa...dh 1 weeks dia xtgk muka aku n B so...mesti dier rindu punyerrr...aku tau ler...prasannyer aku...dier yg rindu ker aku yg rindu...muahaaaa...then dlm tgh kot..kena gi KLCC..nk gi repair video camera kitorg sbb dh rosak ler..dh xleh nk capture pic...tp still leh review yg lps2 lg...aku pun xtau ler nape...tu yg nk kena gi services tu...then esok gak aku nk kena gi beraya umah mak long n sedara-mara blah sini yg lom abis2 lg...mama n abah dh bape kali dh plan ajak gi beraya kat kg sini...alaa...kat ulu yam tu..tu pun lom sempat2 lg,mentang2 ler xder sape sgt dh kat kg tuu...byk lg ler agenda tuk esoknyerrr coz ahad tu xleh nk merendekkk sgt sbb ada majlis "deeparaya" kat akunyer apartment...suppose dr pg ker ptg..tp kitorg cdg nk gi ptg2 tu jer,bkn apa klu xgi rugi lak rasanyer,rm15 tu kena byr satu pintu,banyak tuuu...lgpun kitorg ada nk wat hal lain lu sblm tu...erm...beserlerrr...kitorg nk gi berdating lerrr plak...merendekkk..berjln2 berpimpin tgn berdua seiring n sejln(mcm lagu Broery n k.Pah tahi lalat tuu)....seperti merpati 2 sejoli...ahaksss..alamak..tu ler kan aku dh ckp...klu aku tulis pjg2 mesti ler aku nk merapu ker lain lak jdnyerrr...so sblm aku merepek pnjg lbr lg kat sini, aku rasa better aku stop ler dulu...dok gitu??


Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!