Header

Thursday, December 08, 2005

Alone

Because of U..

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side so I don't get hurt
Because of you
I try my hardest just to forget everything
Because of You
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid


Kengkadang tu bila kita keseorangan memcm perasaan bermain dlm pikiran kita....sunyi,sepi,suram....so lonely...scared,cuak..n memacam lg ler rasa ngan penambah perisa lg....erm....missing someone...ngehngeh...mulalah tu...tahap kemerabanan aku mula meningkat bila time2 cenggini...ohhhh..because of u...laaalalaaa.

Smlm my bro(dia baru abis SPM) temankan aku,actually dia dtg sini 2-3 ari yg lepas tp dia stay umah my sis kat Balakong...so smlm dia baru dtg umah aku...katanya nk kerja kat sini sementara nk tunggu result SPM. aku kata baguuuih ler tu leh kutip experience n tambah duit poket, jgn bila ekau dh keje nnti...syok pegang duit sendiri mls nk futher study..udehhh lerr....so hr ni tggl ler dia kat umah aku sensorang diri tp xpelaa umah tu ada serba serbi(dlm kontek org seperti kami ler...klu puteri raja singgah umah tu sure dia ckp umah aku tu kurang serba-serbi...ahakss)...sure xboringnya kang petang nnti aku balik...bawak ler dia jln2...ronda2 sket kasi dia xboring serta bg dia cuci mata lihat scenary putrajaya n serdang...nak jln2 jauh2 kena tunggu ler prebetsabu come back from sabah le yer...

Ckp psl prebetsabu ni...smlm dia call katanya ada brita yg xmengembirakan...aku awal2 lg dh leh agak...terus jadi cam lagu dewa...."kau buat remuk sluruh hatiku...sluruh hatikuuuuuuu"...kuang3x.....suppose dia blk sini ptg ni...skali postpone smpai sabtu ni....oh my god...erm...nk wat camner...saba jerlaaa....tp dia ckp lg...dia akn usahakan utk blk seawal yg mungkin...mayb ptg jumaat tu...erm....xperlaaa....asalkan dia slamat smpai...moga segala urusan kerjanya disana berjln ngan lancar...itulah doa ikhlas dr aku.

Hari ni aku nk blah awal klu xder aral yg melintang laaa...yerlaa kan my bro ada kat umah sian lak dia klu dia dok sensorang lelama...biasalah aku ni kan kakak dia yg baik hati (kuang3x)...bkn apa pg td aku tgglkan dia camgitu jer coz aku kelam kabut sket td coz bgn lewat..
x tdgr bunyi alarm...besele hanset jauh sbb tgh charge....my bro lak lom terjaga lagi dr diulit intan so aku pun mls ler nk kejutkan dia...ini semua disbbkn smlm kami berdua tgk movie kat channel HBO smpai kol 2.00 am...crite anakonda...yg versi blood orchid tu lerr...best gak movie ni...suspen,klakau,so scared...semua adalah.

Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!