Header

Friday, December 23, 2005

Dato' K?????

Alkisahnya,smlm aku gi bertandang ker Gazebo, subang...ada date kat sana.aku mengikut jer ...prebetsabu yg ada appoinment ngan bussiness client dia kat sana. agak lama gak ler kitorg lepak kata sana, discusion pun agak rancak tu yg xsedar jarum jam gerak tuh..yerlaaa tempat pun happening jer manjang kan, lagi laaa...padahal lps tu aku n prebet nk kena runner ker slayang lak pastu...umah kakak aku.

Dlm dok rancak² berbual tuh, kira dah abis bincang psl bisness sesajer jer sembang isu² semasa yg hit n hot...ala² hangit n hangat gitu, entah camner tetiba tersembang psl slh sorang bussiness member dia ni....Dato' K. memula dia sebut nama penuh pastu dia tanya kat kitorg ler, u'll kenal ker sapa (nama penuh dato' K ni lah) ni???? kitorg pun saling pendang satu sama lain sambil memasing jwb hampir serentak....xtau...sapa dia ni nih????...yerlaa manalah aku nk tau nama dia pun ala² klasik gitu lebih kuang nama sultan² dedolu masa zaman kegemilangan kesultanan Melayu Melaka dulu tuuuu.....then, dia ckp... "ok xper pasni i let u know sapa dia nih"...so dia pun continued balik ler sembang pasal dato' K td yg ter"stuck" tu kan...apa bussiness dia sumer...blaaa...blaaa...then pas dah abis sumer baru dia ckp kat kitorg..."klu u guys nk tau...(nama sbnr dato' td)..ialah dato' K si siti tu ler....yerlaa si Siti Nurhaliza tu ler.....oooo...yer ker...baru ler aku tau(aku xtau ler kot² dah ada org yg dah tau kan psl ni...aku mmg xamik tau sgt pun psl ct ni coz aku xderlaa minat dia pun...so wat per nk amik tau perkembangan dia)...dia ckp sbnrnya mmg siti ada affair pun ngan Dato' K ni tapi biasalah mestilah diam² kan xkan ler nk hebah² kat media lak...nnti lain lak criternya nnti...klu betul dia dah sah nk kawin nanti dia ckp ler kot kat sumer org.aku xnak ler war² kat sini sapa sbnrnya dato' K tu biar ia menjadi tanda tanya korang semua....aku pun takut gak kan aku siar nama dia kat sini kan...nnti xpasal² lak si siti tu sue aku kat court nnti kan...almaklumla diakan xleh org slh sket skrang ni...sue terus..xpun report polis terus....so kepada sesapa yg nak tau sapa dia tu(bg org² yg mempunyai semangat inquiry yg tinggilah seperti Jaja)...silalah pm aku erk...nnti aku ckp ler....ahaksss

Dah lepas blk dr Gazebo tu,kitorg pun runner lah ker umah akak aku lak....lepak² sana then terus runner blk umah lak...masa dlm kete tu mata aku mmg dah xleh bukak langsung...aku terus zzzZZZZZzzz jerlaa dlm kete...tersedar pun bila dikejutkan dah smpai umah dah.
Camna?

6 Comments Uols:

keledek said...

criter laa kat sini sapa dato' K siti tuhhh????aku pun nk tau gak...mak nk tauuuu gakkkk

masviona said...

kan aku dah ckp..sapa² yg nk tau ngan lebih detail pm aku..tp ini terbuka pd sesiapa yg ada id aku jer laa,sesapa yg xder tu aku nk wat camner..tggu ler brita seterusnya dr media...muuaaaahhha

dazzling_948 said...

jaja dah tau sape dato' K..
xmor tahu dah...
ehhehehehe..
mmg smgt inkuiri ku tinggi....

masviona said...

Jaja dah tau...
sapa ckp???Lin eh???
:)..ahaksss

dazzling_948 said...

ish...tidak...
ade kawan anto email..tp nak kompemkan dato' k kite sama ke tak..mas..ym la...
hehehehhe...

masviona said...

sori ja..xterbaca smlm..ok² jom kita sembang dlm ym lak...hahahaha

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!