Header

Tuesday, December 27, 2005

Gosip...n the better man

Pepagi tadi, opismate aku panggil aku,kebetulan masa tu aku singgah dekat² area meja dia...skali dia tanya aku...gosip terbaru skrang nihhh....alaa psl pempuan yg kena pukul kat husband dia tu...yg melodi siar hari ahad lepas. dia tanya ler aku kot² ler aku ni dah dpt info psl pempuan tu....sapa laki dia dia tu, artis tu femes ker tak?????.......n bla².

Erm...aku cakap ler aku xtau...(amboi² Fizu mentang² ler aku bwk gosip psl Dato' K si Siti tu, ko ingt aku tau semua gosip lah erk...ingat aku ni minah gosip ker...ehh...tulunnnn sket....muaahaaaa...rileks aarrr...memain jer...xmare pun), psl dato' K hari tuh tu kebetulan jer aku tau...erm...so u guy's...leh agak tak siapa "jantan keparat" tu....sungguh kureng ajaran ler lelaki itu yg sanggup memukul wifenya sedemikian rupa.kot yer pun wife ko tu salah ajar ler elok², tego laa dulu baik² kan..jgn ler digunakan dgn cara kekerasan yg xsepatutnya itu.....sungguh ler cessswagess.....geram aku ngan laki spesis camtuh. syukur la aku xdpt laki yg camtuh(syukur kerana aku dipertemukan ngan laki yg amatlaa......ihiks..ihiks..segan ler nk puji² prebetsabu kat sini...nnti ko sroll bwh erk)...hope u guys pun nnti dijauhkan ler ngan laki² spesis camtuh...harap semua dapat yg better man nihhh...n man yg still mau blajar jadi man yg lagi better w/pun masa tu dia dh better dah....berbelit ayat aku...perperlaa...janji jgn dapat yg macam jantan tuuutttt...tu udah lerr.

Stop lu psl gosip mosip ni, aku nk story lak psl "my man"....psl prebetsabu ler yg gagah perkasa itu...muaahaaa. begini alkisahnya....pada mlm jumaat lps bersamaan 23 dis '05 aku telah memulakan perjln mengikutnya ke kelate(my hometown laa),dia ada site visit sana. my bro n sis yg kebetulan dtg kl ni ambik kesempatan laa ikut skali...so dlm area <> kol 9.00 pm kami memulakan perjln kami...suasana di awal perjalanan agak meriah lah jugak...maklum jerlaa dah reramai tu memacam criter laa kluar kan..ditambah lak ada yg suka wat lawak antarabangsa...so apa lg gegak gempita ler...dah abis modal senyap lah jap...kang nnti start blk...smpai ler semua org dah melelapkan mata....kot² ada yg dah siap wat taik mata or peta sulawesi pun xtau lah aku....xdpt nk dipastikan ler...so tinggallah prebetsabu terkongtang- kanting sensorang yg tdk melelapkan mata...klu dia pun join skali...erm...alamatnya....malas nk ckp ler...aku lak tido² ayam ler..kang kejap2 terjaga, skali terjaga tu aku tanya ler itu ini..usap² ler dia sket²...saja ler amik hati...sian gak ler dia drive sensorang...tp nk wat camner mata xleh nk buka....tetiba tu dlm tido² ayam tu aku terperasan ler mcm kete dah terlanggar lubang...pastu dlm 5-10 minit pastu aku dh rasa kete dah lain mcm jer...aku tanya prebet...tayar pancit ker???slow jer dia jwb...a'aa laa rasanya...masa ni semua org dh terjaga..aku jeling tgk jam kol 3.00 am...mak aaiii...camner nk benti ni.....takut...dah ler dlm utan...gelap gulita beb....erm..prebetsabu pun teruskan jugak jln walaupun kete dah mcm naik kereta lembu...jap² lak rasa cam naik kete kuda lak...rasa cam dlm kapal laut pun ada gak.

Tapi last² tu aku selamat gak smpai ke destinasi lebih kurang kol 5.00 am kot...one last words...Alhamdulillah. tu lah aku kata nasib baik ler aku dpt lelaki yg erm....lagi mau criter kaa???xyah critalaaa....sumer pun suadah tau jugak......muaahaaaa....gagah perkasa lah katakan...tp lom pernah disalah gunakan....ahaksss.


kat sblh tu my bro tgh tlg prebetsabu...tp sbb dia pakai baju gelap so hanya image prebet jer yg kelihatan.

bertungkus-lumus tuhhh

nilah tempat yg paling sesuai, setelah lebih kurang 5-8 km manaiki kete ngan tayar yg pancit. i think.. ni restoran china yg tdk lg beroperasi di tepi jln tuh.
Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!