Header

Friday, December 09, 2005

Karena Ku Sayang Kamu by Dygta

Seandainya kau ada di sisi denganku
Mungkin ku tak sendiri
Bayanganmu yang selalu menemaniku
Hiasi malam sepiku
kuingin bersama dirimu
Ku tak akan pernah berpaling darimu
Walau kini kau jauh darimu
Kan selalu kunanti
Karena ku sayang kamu

Hati ini selalu memanggil namamu, dengarlah melatiku
Ku berjanji hanyalah untukmu cintaku
Takkan pernah ada yang lain
Adakah rindu dihatimu, seperti rindu yang kurasa
Haruskah ku terus terlena, tanpamu di sisiku
Ku kan selalu menantimu


Semenjak 2 menjak nih...aku suke bebenor layan lagu2 indon...bkn apa coz aku rasa sore vokalis diaorg tu best sgt...suare jantan ler...macho abis..ditambah lak ngan senikata lagu diorg tu penuh bermakna (ada maksud yg tersurat n tersirat)...puitis ler kata org...memula dulu minat suare duta sheila on 7...pastu dewa....pastu peterpan...yg ni mmg minat sgt(ditambah ngan kehensenman mukernye skali) skrang lak tgh dok layan lagu "takkan melupakanmu" dr Radja(jgn xtau prebetsabu siap jdkan caller ringtones lg tuu)...n yg terbaru skali suke ngan lagu ni lak...tp lom kenal lagi group Dygta ni....dahtu dlm waktu2 cam skrang ni sesuweiii sgt ler...kena ngan diri aku sket2...sket2 jer aku kata...bknnye sumer tauuu...ahakss


(Author's note: aku ni mmg suka layan lagu² ni...all the type of music..itupun klu best ler...xkisah rock ker,alternative ker,balada,r&b,jazz ker,metal pun metal ler..semua ok.. tp bila nyanyi slalu kuar melodi n tempo...buat rentak sendiri...ahaksss...mmg bkn dilahirkn sbg penyanyi..bkn slh ibu mengandung)
Camna?

3 Comments Uols:

Anonymous said...

eh ko ada tak dia punya lagu..klu ade leh ler kasi kat aku...adios

masviona said...

Wahai anonymous..adakh ko adlh org yg sama yg telah memberikan komen yg sungguh bernas dlm entry aku yg lepas yg bertajuk "Rumah yang Telah Diduduki oleh...".klu begitu hndknya apalah slhnya ko silalah perkenalkan diri coz lg best bila dh tau nama...ihik..ihiks

masviona said...

sori...xmenjwb pertanyaan..sori anonymous..aku xder aar lagu tu.aku dengar jer..xmuat turun pun..mmg xleh download pun..heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!