Header

Wednesday, December 14, 2005

Merry Christmas

Pic. kat atas ni aku sesaje jer gatal tangan pie snap masa aku gi Mid Valley weekend lepas...mak aaaiii happening giller ko...cantiknya dia decorated stage tu. ramai giller org dok berebut2 nak posing...aku pun xterkecuali ler...aku just teruja jer ngan dia punya decoration...tabik spring ler kat dia punyer designer..kreatif gile...sayang 1000x syg aku xbawa handycam sony kesayanganku tu, xperlaa ngan handset pun handset ler janji leh snap kan...tapi ada gak 1-2 pic tu aku terambil guna night mode,lupa nk tukar setting lak.

Sambil2 ghairah dok wat snapshot tu(klu nk tgk yg lenlain lg gi msk fotopage aku eh..aku dah update dah) ada gak ler aku terpk diorg ni klu sambutan krismas punyer ler giler² dia punya sambutan..satu shopping compleks tu habih dia hias cecantik...stall² kecik kat luar tu pun xlepas peluang...ala² grand gitu ler...benda ni aku mmg noticed coz every year mmg cenggitu pun...klu time sambutan raya tu...bkn ler kata xder dihias cantik² tp ala² suam² kuku gitu...xderler kata nk soh over hias...tapi klu leh bior ler sama semeriah klu time krismas ni....tetiba tu gak aku pk blk yerlaa kan dah tu tokey² besar mega² mall ni pun slalunya non muslim(slalunya chiness lerr) so off course diorg beria² time diorg punya celebration kan....dakkkk ggitttuuuuu..yes² tol gak kan.

Xder ler byk sgt yg aku sempat snap coz prebetsabu nak cecepat gi book tiket...berkobar² tol dia...dia mmg slalu camtu....aku tukang start enjin then dia tukang pananskan enjin tu...ahakss.masa aku on the way nk ker kaunter GSC tu aku terserempak ler ngan sorang kawan satu team futsal ngan aku...BOL...tapi aku xtego pun..bkn sombong yer...dgr lu aku nk stori ni....aku xprasan itu adlh dia,padahal aku lalu tol2 sblh dia..masa tu dia tgh sembang ngan kwn dia...dah lepas jauh baru aku prasan...laa dia ker???aku ckp kat prebetsabu skali dia kata ehh...yer ker dia...nape cam lain jer???tapi aku sure itu adalah bol....jaja tolong tlg tanya bol ja...adakah dia yg aku maksudkan...hehehhe....tapi aku yakin aku betul.smlm lupa lak nk tanya..apa tak nyer dtg dh ler lmbt org dh nk abis main dah baru aku sampai pastu blk lak awal...muhaaahaaa.
Camna?

2 Comments Uols:

dazzling_948 said...

ok set mas..nanti jaja tanye bol...
:)

masviona said...

rasanya betul doh dia...hari ahad kat area food court Mid Valley..muahaaa nak jugak buktikn yg aku ni betul...heheh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!