Header

Wednesday, December 21, 2005

Semalam Punya Cerita

Hari ni aku dpt mesej dr beberapa org kengkawanyg soh aku sambung topik smlm tapi yg versi Quen control lak tapi erm...sori ler u guys aku bg respon blk yg aku mls nk continued..dan² tu gak ler ada member² yg bls blk kata oooo...pandai yer tang quen xnak elaborate..tang King Kong berjela² jernya karangan...muaahaaaa. Sori laa beb,bkn camtu maksud aku...aku cuma xnah mengupas lg topik tu coz pada aku topik ni agak panas gak ler lagipun aku ingin menjaga hati beberapa pihak, yerlaa kan manalah tau kot² ler ada sesetgh pihak yg terslh tafsir lak aku punya entry kali ni...w/pun pada dasarnya niat aku baik,tapi hati org ni kan kita xleh tafsirkan..lain yg kita niat lain lak yg dia sangka..so utk kebaikkan sumer pihak aku rasa better aku stop lah erk....peace.

so...apa kata klu aku kluar dr topik ni skrang n sambung ngan stori psl aku smlm. Smlm aku xgi main futsal, kaki kanan aku sakit sket(kak Ze kata mayb alah simen kot..)tp aku atas simen pakai sliper laa...erm..entah laa ditambah lak ngan prebetsabu balik opis lambat so alasan aku utk meng 'absent' kan diri aku tu jadi lg kukuh laa....kui kui.sori kengkawan futsal...aku bukan sengaja tau...cuma separa sengaja jer...muahaaa...jangan mare yer...next weeks klu xder aral melintang aku join laa.

Dah alang² xder kemana, aku pun berkemas ler nak masak untuk dinner.Menu smlm ialah Spagetthi Bolognaise ala Masviona.Sesajer jer aku msk lebih sket coz plan nk wat bekal bekfes esok skali xsempat nak simpan esok(pg ni laa),sekali hidang jer dah licin, prebetsabu tambah 2-3 pinggan.marvelloues katanya (time lapar tu semua laku kan kata aku dlm hatilah depan dia senyum sumbing jerr), balas dia balik..betul ni sungguh, yg penting air tangan aku katanya, apa² pun mesti jd sedap katanya...ermm...apalagi eden nak kata..one last words...Alhamdulillah..Syukur

Start dr smlm gak aku dok tergila² lak kat lagu 'My Humps' by Black Eye Peas(kak Ze yg meng 'introduce' kan aku ngan lagu ni)...aku suke bangat ngan melody dia so catchy u know...leh wat kita goyang² ler...alaa just suke dgr lagu jer xper kan kan kan....Hari ni lak aku dok psg lagu ni jer,sian lak kat opismate yg dok dkt² ngan aku....heheh, bior laa diorg nk kata apa pun. Aku dgr dia punya video klip sensored gak ler..klu kat Tv tu kuar separuh jer(erm...mayb sensored sgt kot,aku pun xtau lom pernah tgk lagi) ni kat bwh ni ada lirik dia skali...so enjoy u'r self...ahaksss


"My Humps"

What you gon’ do with all that junk?
All that junk inside your trunk?
I’ma get, get, get, get, you drunk,
Get you love drunk off my hump.
My hump, my hump, my hump, my hump, my hump,
My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps. (Check it out)

I drive these brothers crazy,
I do it on the daily,
They treat me really nicely,
They buy me all these icies.
Dolce & Gabbana,
Fendi and NaDonna
Karan, they be sharin’
All their money got me wearin' fly
But I ain’t askin,
They say they love my ass ‘n,
Seven Jeans, True Religion's,
I say no, but they keep givin’
So I keep on takin’
And no I ain’t taken
We can keep on datin’
I keep on demonstrating.

My love, my love, my love, my love
You love my lady lumps,
My hump, my hump, my hump,
My humps they got u,
She’s got me spending.
(Oh) Spendin’ all your money on me and spending time on me.
She’s got me spendin’.
(Oh) Spendin' all your money on me, up on me, on me

What you gon’ do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I’ma get, get, get, get, you drunk,
Get you love drunk off my hump.
What u gon’ do with all that ass?
All that ass inside them jeans?
I’m a make, make, make, make you scream
Make u scream, make you scream.
Cos of my hump, my hump, my hump, my hump.
My hump, my hump, my hump, my lovely lady lumps. (Check it out)

I met a girl down at the disco.
She said hey, hey, hey yea let’s go.
I could be your baby, you can be my honey
Lets spend time not money.
I mix your milk wit my cocoa puff,
Milky, milky cocoa,
Mix your milk with my cocoa puff, milky, milky riiiiiiight.

They say I’m really sexy,
The boys they wanna sex me.
They always standing next to me,
Always dancing next to me,
Tryin’ a feel my hump, hump.
Lookin’ at my lump, lump.
U can look but you can’t touch it,
If you touch it I'ma start some drama,
You don’t want no drama,
No, no drama, no, no, no, no drama
So don’t pull on my hand boy,
You ain’t my man, boy,
I’m just tryn’a dance boy,
And move my hump.

My hump, my hump, my hump, my hump,
My hump, my hump, my hump, my hump, my hump, my hump.
My lovely lady lumps [x3]
In the back and in the front.
My lovin’ got u,
She’s got me spendin’.
(Oh) Spendin’ all your money on me and spending time on me.
She’s got me spendin’.
(Oh) Spendin' all your money on me, up on me, on me.

What you gon’ do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I’ma get, get, get, get you drunk,
Get you love drunk off my hump.
What you gon’ do with all that ass?
All that ass inside them jeans?
I’ma make, make, make, make you scream
Make you scream, make you scream.
What you gon do with all that junk?
All that junk inside that trunk?
I’ma get, get, get, get you drunk,
Get you love drunk off this hump.
What you gon’ do wit all that breast?
All that breast inside that shirt?
I’ma make, make, make, make you work
Make you work, work, make you work.

She’s got me spendin’.
Spendin all your money on me and spendin’ time on me
She’s got me spendin’.
Spendin' all your money on me, up on me, on me.



Camna?

2 Comments Uols:

'Thought & Humor' said...

You have a riveting web log
and undoubtedly must have
atypical & quiescent potential
for your intended readership.

*Boas Festas e um feliz Ano Novo,
*Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo,
*Joyeux Noël et Bonne Année!
*Mo'adim Lesimkha. Shanah Tova,
*Fröhliche Weihnachten und ein glückliches -
Neues Jahr!
*Merry Christmas,
Dr. Howdy

'Thought & Humor'

Anonymous said...

Very nice site! http://www.canon-digital-cameras-1.info/shotz-digital-cameras.html black skin care products Hydroderm skin care products free virus protection and pop up blocks Liposuction for teens skin care microdermabrasion cloths Use of protonix in pregnancy Acne adult clear up crazy tshirts delonghi ice cream machine

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!