Header

Friday, December 16, 2005

Syukur...bertemu lagi ngan....

Alhamdulillah...syukur dipanjatkan ke hadrat yang Maha Esa kerna dengan limpah dan kurnianya dipanjangkan lg denyutan jantung ku ni untuk aku bertemu lg dengan....????haaaa...mukadimah aku kali ni agak klise ngan ucapan ceramah or syarahan kan...kahkahkaha...guess..who???
jeng..jeng..aku panjatkan kesyukuran coz aku dpt jupe lg ngan hari Jumaat yg Mulia ini, penghulu segala hari. hope my dreams come true...doakan aku erk...korang semua....toche..toche.

Hari ni aku ada beberapa secret plan...hahha...rahsia tu...hanya certain org jer yg leh tau....hahahahaaaa. so aku xleh ler ber story mory kan kat sini..kan namanya pun dah rahsia...eh..separa rahsia.so harap maklumlah yer.

Pagi tadi aku dapat call dr opismate lama dia ajak kuar lunch sama..sambil merendek kat laman anda, sekangkang kera....ehhh...silap yg disengajakan lak(hahaa..xtau..nazim yg ajar aku)..alamanda,putrajaya....tp kang aku dh ckp kat atas tu aku ada secret plan yg penting...heheh...so kak aisyah...sori erk..next week kita gi mkn sama ek (mas tau k.asiyah kempunan nk blanja mas kan...muahaaaa),byk ler cantik muka aku nih....xder yg penting bkn sbb akak nk blanja(aku jer yg pasan sensorang dia xder pun mention nk blanja...just ajak kuar lunch sesama jer)...tp yg penting aku heppy sgt coz itu maknanya dia still ingt kat aku lagi...tenkiu akak...mas pun slalu gak ingt kat akak....ihik...ihiksss. bagi aku semngt setia kawan tu yg penting...relationships tu kena jaga, budi org kat kita kena ingt slalu..klu leh bls,balas...klu xmampu tu xmengapalah kan but kena appreciate laa... tu yg penting...w/pun budi yg kawan hulurkan tu bkn niat utk minta dibalas. jgn ingt nk kawan ngan sesorang atas niat nk mendptkn sesuatu...kawan lah ngan niat yg ikhlas nk berkawan...alamak dah start membebel dah aku nih...bkn apa aku just nk saling ingat mengingati...utk diri sendiri gak ler...kira elok lah jugak kan hari² baik ni kita sesama memuhasabahkan diri kitakan..kankan..tol tak?????

Oklah guys..aku stop sini dulu, takut panjang² nnti kan lg byk aku merapu lak....bkn apa biasa ler hari ni kan hari jumaat...break awal,so aku nk prepared ler..lagipun aku kan ada secret plan kan.
Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!