Header

Friday, December 30, 2005

XTVT Menjelang Countdown

Nampak gayanya weekends aku menjelang new year ni agak padat gak ler. ada byk xtvt wajib dan harus yg aku nk wat...sunat pun ada gak tapi haram xderlaa...so aku nak story sket ler antara xtvt² tersebut tu ek....utk makluman xtvt² ni xtermsk dlm mana² kategori pun...bkn wajib, sunat or harus....yg ni xtvt mengada² jer kot...muahaaaa


31/12/05

Esok aku ada contests....contest apa erk???aku pun xtau sangat ler....ceritanya camni..ada ler satu hari tu aku beli seluar kat satu kedai tu...kat plaza alam sentral...skali dia soh isi satu form. ingt xder perper laa tetiba kemarin dia tepon cakap aku slh seorang customer yg bertuah kerana tlh terpilih untuk masuk satu contest yg telah dianjurkan oleh butik mereka bertempat di shopping compleks tu laa..apa yg dia ckp kat aku smlm..peserta diminta utk memakai pakaian yg ada dlm kedai tersebut dlm masa 45 saat, berapa byk yg kita dpt pakai dlm jangka masa tersebut akan jd hak kita....erm...aku xtau lg nk join ker tak...tp aku plan nk gi ler sana nnti tgk ler smpai sana nnti baru aku confirmkan nk join ker tak, bkn apa aku nk dgr dulu apa dia punya explanation secara details.


01/01/06
Epi besday 2 me...xnak komen perper coz awal lg...heheh...tp aku dh dpt byk ucapan via emel, ym, call ada gak tp sms xder lg.

Hepinyerrr...Prebetsabu dpt 2 tiket nk gi nengok konsert peterpan kat stadium merdeka tu...free of the charge lagi...toche manyak² kat org yg berkenaan, lenkali kalau ada lg perper tiket kasi lah lagi erk...tima kasih daun keladi.

Before this aku berkobar-kobar nak kan tiket tuh..sampaikan ada gak ler idea nk beli...hehehhe...angan² jer tuh...bila dh dpt tiket ni lak aku rasa cam xder ler excited sgt nk gi nengok konsert tuh coz aku dok pk ler sengsorang...camner lah keadaan kat sana nnti erk..confirm bersesak² kan...erm...aku isau kot² ada lah kipas susah mati (die hard fan) yg terover fanatik nanti kan wat hal² yg x sesonoh jer...erm...xperlaa gi jerlaa dulu nnti dah smpai sana nnti klu tgk keadaan dh teruk sgt nnti aku ajak jerlaa prebetsabu blah jer...abis crita kan...tapi harap² nyer xder ler perper hal yg xelok jadi nanti.

Hari tu gak ada kenduri umah pakcik kat puchong...mama ajak gi skali, erm..dah ckp ada plan lain hari tu tapi mama cam nk gak kitorang gi skali jer..camner erk nak wat????confius???


Hari ni punya xtvt, maybe gi Alamanda kot...my bro nk tgk peterpan(aku pun nk gak...segan nk ngaku)
Camna?

4 Comments Uols:

kumbang said...

so ko dah peluk cium tak si ariel tuh???nape xletak gmbr kat sini.

masviona said...

huh..peluk cium??? apa ko ingt aku ni kipas susah mati ker?eh kumbang...aku peluk cium prebetsabu sorang jer org lain xdpt nk merasanya...x kuaser den.

mimosa said...

lmbt ler ko update viona, xsaba aku nk tunggu nih...nnti klu dah update taruk skali gmbr konsert eh

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! 15mg buspirone hcl Online generic fioricet cheap find the bestonline generic Lexapro and cough syrup Innovative solutions proactiv Buting propecia discount

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!