Header

Tuesday, January 03, 2006

Entah Perper Ntah....

Aku xtau apa yg dah jadi ngan aku hari nih...coz aku rasa M.A.L.A.S sgt nk post entry kali nih. aku rasa maybe sbb aku xtau mcm mana nk start n xtau nk story yg mana satu sbb so many things happened n semua benda tu lak dok berebut² n dok bertolak² mintak aku story ngan psl hal diorg dulu(dlm aku punya kotak minda lerr)...aku just balas² mesej² n komen yg readers anta jer...si kumbang tu ada gak ckp xsaba nk baca entry aku tapi aku ni dlm mood cuti lagi nih nk update blog ni sori ler berbanyak erk...sbnrnya aku gi merewang ngan prebetsabu dr petang smpai ke dinihari baru balik ke sarang....aku smpai umah kol 3.00++ am ler gara² nonton "Baik Punya Cilok"(hajat prebetsabu dh kesampaian... off course he feels so ful'filled...i'm really sure about that's)..so aku rasa hari ni aku nak balik umah awal dan persiapkan diri n relax² kan diri ala kadar before aku bersiap sedia utk friendly match futsal mlm nih....pastu nk kena packing prebetsabu punya stuff lak coz dia kena fly ke klate lak maybe pg esok kot...entah² mlm ni(jangan laa..klu mlm ni aku xleh main futsal laaa....waaaaaa..)...ok babai..cau cin cau.
Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!