Header

Wednesday, January 18, 2006

Ghostbusters

Dinner smlm aku mkn kat umah mama kat PJ, main menu sup daging qurban harituh...erm nyum²..best, mama yg msk...so aku just guring telur jer sbg menu tambahan. smlm tu rezki aku agk murah ler aku rasa bkn mama jer yg ajak aku mamam, my sis pun smlm ajk aku dinner kat sana gak, dia anta sms kata dia msk sup sharkfin smlm, tp nak wat camner dh janji ngan mama dulu..lenkali laaa erk.

Aku smpai² tu, mama sorang jer yg ada, abah xder gi mesjid, mlm td dia ada kelas agama. aku stay sana lama gak smpai talk show Tanya Linda dah abis barulah aku berangkat pulang ke istana hinggap kitorg.

Sempat gak tgk muka Jaja dlm talk show tuh, prebetsabu yg memula prasannya...jaja dh glamer dh skrang..muka dh kuar tv...muaahaaa. pasni mesti dh xnak mkn² kat cafe bwh lg coz tkt peminat serbu.....hehehhe jgn mare ja gurau² jerlaaa, tau jaja bkn camtuh kan.... alaa ja muka masviona pun dh byk kali kuar tv tau....hahaha ayat syok sendiri nih...tp dah lama dah....talk show tu fully ckp BI, mesti xder org tgk dah tu rtm lak...itu xptg yg ptgnya nk criter psl topik smlm laaa....HANTU.....erm...overall rancangan tu smlm oklah...bagus utk buat kita berpk...tp satu jer yg aku xberkenan ngan si uncle yg poyosss n prasan kenkononnya dia tuh ala² ghostbuster laa kat mesia nih....ala yg wat rancangan seekers kat ntv7 tuh laa (rancangan yg entah perper tuh), aku rasa org tgk rcgn tuh psl nk tgk saiful apek jer...hahahha.

Aku bersetuju ngan panel yg chines tu ckp, rakaman yg uncle tu buat tu bknnya yg real tuhhh...itu dia edit tuh, sajer jer si uncle...pastu berlagak pandai jer, ckp pun main lepas jer ingat dia tuh dah terror sgt lah tuh, pastuh bila org tanya memcm melenting xpasal² lak, korang ingt tak dulu abg nas reporter melodi kat tv3 tuh ada ler nk i/view diorg pastu xpsl² jer si uncle tu mengamuk, erm entah perper laa si uncle tuh...korang lak camner????
Camna?

4 Comments Uols:

Anonymous said...

aku pun xcayalah ngan si uncle tuh...ia2 jer ckp. smlm aku tgh dh dekat last2 laa...tp still rasa nyampah ngan dia, klu aku tgk dr awal xtau ler

masviona said...

huhuh..aku ada geng...ah biarlaa ngan dia..asalkn dia epi sudah...tp aku nmpk dia epi jer manjang...ahaksss

adeq said...

aku stuju ngan dr. fazilah xcaya gk ngan si uncle..hantu xder tp jin or syaitan ada...aku ingt lg masa tgk video bdk pempuan brunei yg kena rasuk tuh...oooooiii..seramnya

dazzling_948 said...

ala mas..tu semua lakonan jer..
uncle tu mmg ober gituh..
jaja ttp sokong dr fadzilah yg kiut..
comel giller die..
dan bernas juga..

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!