Header

Tuesday, January 17, 2006

Hair Cut

Prebetsabu xsaba² nk tunggu aku story psl entry kali nih, kisah yg nk distorykan bukannya apa sgt cuma psl gunting rambut jer....

Mlm smlm prebetsabu telah berwajah baru, dia dh potong pendek dh rambutnya...lama gak ler dia simpan rambut dia tuh, seingat aku masa zaman awal2 bercouple dulu jer rambut dia pndk..maklumlah masa tu kan time study lg, mana leh simpan pnjg² kang xpsl² nnti xleh amik exam lak, coz masa kat upm lu...time nk exam diorg akn check gak klu time nasib mlg tu xpasal jer kena kuar dewan....dah lps settle 'baiya' tu wat kerja dia tetiba jer aku teruja....nape erk??? kotak minda aku nih (cewahh ayat bm credit nih) terus jer flash back masa zmn² dia nk tackle aku n zmn² tgh dok bercintan cintun dedulu(skrang pun tgh bercintan cintun lg). dlm dok tersengih² tu (tp bkn mcm kerang busuk tau) aku terpk gak apa ler main reason dia nk potong rambut dia nih erk??

Bkn apa sblm nih dh berbuih² dah mulut mama dok soh dia potong rambut dia tuh...dia buat derrrkk jer. aku lak xkisah, lgpun masa dia nk simpan pjg dulu dia mtak gak my opinion(dia ckp aku kan fesyen designer cum fesyen counselor dia)..aku just ckp xkisah selagi aku x gerun n x buruk pd pdgngan mata aku, aku accept ler...tp dia janji bila aku mtak dia potong dia akn potong gak lerrrr.

So ni adlh bebrp pict. (klu nk tgk yg lain² tu nnti klu free aku post dlm fotopage errkk) yg sempat aku snap masa baiya tu tgh dok ralit melakukan proses cutting my prebetsabu hair....aiiyoyooo...amma..appa....:)..oooo...prebetsabu...na onnaiii kathal le kerreyy.

rambutnya yg lurus lembut nilah yg membuatkn aku jth chenta...aauuuwa


encemnya!!! seriyesnya muker...control encem ker bang????hehe dia ckp dia dh jd mcm bebudak skolah jer

Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

ahahahha... arini kat opis abis kene gelak ngn bebudak opis.. sabo je la..

tp apape pon, lebih selesa ngn new hairstyle ni.. lebih mudah urus n lagi sejuk..tak serabai sgt...

masviona said...

nape xckp lbh segak n tampan...ahaksss. sesajer kasi org lain jeles. sabo jerlaa

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!