Header

Friday, January 20, 2006

Team Futsalistic

Smlm ada training futsal lg, suppose tetiap mlm senin kitorg training tp memandangkan tournemant dh dkt so kitaorg pun kenalah melipatgandakan usaha, bkn saja kena lipat bahkan kena susun lak, byk benda kena susun n atur nih...susun strategy..heheheh. ramai yg turun smlm...tetapi syg 1000 x syg aku xdpt nk main skali just jadi pemerhati jer, best gak skali skala jd pemerhati nih, sgala benda aku perati..kang kalu ader yg kelakar aku gelak laaah(prebetsabu mmg dr dulu suka gelak kalau aku wat lawak)…hahahah…best siot leh gelakkan org tanpa org menyedari yg kita sedang gelakkan dia (sungguh ler nakal aku ini). Aku tak main coz aku tertinggal kasut kat opis lah plak, dah blk umah baru teringt..slalunya aku tinggal kasut dlm kete jer tp nk dijadikan cerita hr rabu lps suppose aku kena gi gym tp xjadi so aku terlupa ler nk bawa turun kasut tuh balik....sadisnyalaaa...kechiwa jer rasa, kempunan siot aku dh ler dah agk lama tdk turun main coz ade jer hal yg tdk dirancang menghalang....gian siot.

Lps abis game kitorg sumer (eeh..xsumer ler,ada yg xjoin) gi lepak minum² n mkn² kat bangi jap...skali ngan coach pun ikut(including kwn coach ajak...nama dia ajak tau) yerlaa burak² smbl susun startegy n bincang² psl schedulu training n frendly match n juga tournie...hehehehe....jgn mare...msk tournemant tuh...ala sesaje² jer...just for fun....go FUTSALISTIC go...tu ler nama team kitorg..apa mcm canggih tak???harap² nya nama team kitorg ni akn memberi lbh semangat kepada kitaorg sumer....cuma aku risau ngan aku jer kot² nnti xleh nk bg komitmen sangat....bkn apa..prebetsabu no hal..dia dh bagi kebebasan utk aku main...siap bg sokongan padu n kereta waja lagi...bagus skali...thanks B...cumanya aku risau coz schedule kerja dia xmenentu, slalu kena outsatation, last² minute lak tuh baru inform, kengkadang tu lak on the spot…abistu nk wat camner kan dah kerja dia kena ler ada responsible xkira ler hari cuti ker apa ker....kengkawan babes team futsal summer jgn mare erk kalau tetiba mas tukar plan…tapi mas akan cuba sebaik yg mungkin…insyaAllah.

Author note : Pg ni aku stress bangat ngan my bro, yerlaa ikut suka hati, jiwa n raga serta usus n pancreas dia jer xnak gi opis. Apa dia ingat company byr gaji dia just utk melepak jer ker, kalau xder kerja perpandai ler cari kerja or belajar perper yg patuh..ooo..tuhan..tolonglaa bukak kan pintu hati adikku supaya dia jadi org yg berpk sedikit…amin

Camna?

4 Comments Uols:

Anonymous said...

go masviona go...masviona yg sggh lincah

dazzling_948 said...

hahahha..mas..
kite mesti berjaya!!
pasni ade baaaaaaaanyak lg tournei...
hahhaa...

masviona said...

tulah psl..kita kena byk training nih Ja utk kasi sharpen sket skill kita sumer...so kata² smngt utk kita go FUTSALISTIC go....:)

Anonymous said...

Very nice site! » » »

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!