Header

Wednesday, January 04, 2006

Tentatif Program.....

Oklah buat korang semua yg nak tau apa xtvt aku menjelang new year baru² ni exspecially buat si kumbang n korang semua...entry kali nih aku nk cerita tentatif aku pada hari² tersebut...ok let go babes..

30/12/05 (Jumaat)

Ni lah slh satu pict. yg sempat aku snap masa peterpan dtg kat alamanda ni, actually aku ada lah snap dlm 10-12 keping pict seingat akulah tetapi entah mcm mana dlm keadaan kalut malut n so crowded tu..my pocket pc buat hal lak so terpaksa ler shut down dan² tu gak...maka yg sempat di save nya hanyalah 3 keping sahaja..sungguh lah sedihnya xterkata....dah ler nk snap pict tu pun susah nk mamp...mati. aku dok blakang² jer biasalah dtg pun dah akhir² dah kan.




Sempat gak laa aku berposing kat atas stage tu..ni pun bila dah xder org ramai sgt ler ...org lain sumer dah blah dah ler masa ni. actually aku sian kat my bro coz dia beria² bersiap awal² lg nak dtg tgk peterpan..skali aku lak yg lambat..bkn apa aku ingt start kol 5.00 pm..skali kol 4.00 pm kot. aku lak dah lps fetch dia kat umah ngan senang lenangnya angkut dia singgah opis jap amik brg yg tertinggal pastu baru ler terhegeh² nk gi alamanda kenkononnya aku smpai tu tepat pada masanya laa..sekali hampeh....kalau x dah confirm aku dpt berdating ngan si ariel yg tuttttt.....muaahaaaa...x pernah terpk pun







31/12/05 (Sabtu)

Dalam contest ni aku just dpt pakai 2 helai baju jer dlm masa 45 saat tuh...pemenang dia lak sempat pakai 5 helai baju..ramai gak ler yg jadi peserta adalah dlm 30 org kot. untung besar laa pemenang tu coz masa memula dia dpt 5 helai baju then lps tu dia disuruh buat lg skali dlm masa 1 minit lak...adalah dlm 15 pasang baju kot dia bawak blk hari tuh...untung besau lah dia hari tuh yerlaaa sehelai baju dlm rm 29.90 tu baju yg aku dpat laa... lagi sehelai tu lak rege dia rm39.90.
dah lepas contest tu aku kitorg gi ker umah kakak lak kat Shah Alam...Abg ipar demam teruk gak ler so bawak ler dia gi klinik. dr shah alam runner lg ker slayang lak anta my bro lak kat umah kakak kat slayang....dah lepak² n makan² time kat sana baru ler balik umah sri kembangan.


01/01/06(Ahad)

Apa lagi tgk konsert peterpan ler kat stadium merdeka... dari ptg lagi aku ngan prebetsabu dah menunggu disitu...org ramai giler beb, xleh nk ckp ler mcm mana, betapa aku xsukanya keadaan itu....pasni aku xnak dah tgk konsert kat padang mcm ni lagi...klu dia buat kat tempat tertutup xper...aku xnak dah tgk konsert klu dia buat open air lg...sungguh ler merimaskan ngan hujannya lagi pada hari tuh...dengan bermcm² ragamnya manusia disekeliling ku...aku rasa aku berada di kalangan manusia yg semuanya geng2 mafia n pengganas...sungguh ler aku takut...ditambah lagi dengan sanak saudara bambang pamungkas bak kata jaja...aku rasa sungguh ler terasing....terasa mcm bukan berada di bumi malaysia saja....satu experience yg sungguh ler bermakna...xmungkin aku lupakan..aku xnak ler mengulas panjang lebar...perper pun peterpan telah menjayakan konsert tersebut ngan baik sekali...vokal ariel xyah nk ckp ler mmg marvelous bangat...:)


02/02/06(Isnin)

Kuar umah dari tgh smpai ler dinihari(3.00 am baru smpai umah) baru balik umah balik...sungguh ler banyak skali aku berjalan, rewang² n merendek masuk ke segenap kedai, makan² time yg sungguh...so romantic,rewang² lagi pastu main bowling tengah² mlm yg rabun (sian kat mlm klu ckp buta) di cosmic bowl yg sememmangnya gelap gulita itu n so on lagi ler , sungguh byk xtvt pada hari tersebut....datang kerja aku ngantuk semacam....byk sgt xtvt...klu aku story kat sini pun confirm xcukup space lak..so baik aku xyah story kan...:)
Camna?

11 Comments Uols:

kumbang said...

cayalah viona nama aku dihiglight kan dlm entry kali nih...bangga siot..hyper active gak ko nih eh viona..cam hepi jer aku baca hidup ko tetiap hari nih...xmcm aku kesepian jer.

masviona said...

xder ler hyper active sgt..aku ni biasa2 jer..aku wasatiah beb...ni aku baru jer kasi tau kira mcm 1/10 jer dr kisah idup aku...yg lenlain tu biar ler jadi privacy aku...:)

Anonymous said...

tulah gua pun stuju gak n kumbang tu viona..ko ni mesti seorg yg happy go lucky kan..kan..kan..kan

dazzling_948 said...

kumbang kesepian ke...?
hahaha...
meh aku hiburkan..
kekekek..
apelah ko kumbang...
pegila cari bunga2 mekar di taman..
:p

prebetsabu said...

masviona rawks.....

masviona said...

tulah si kumbang..eh ko ni kumbang jenis apa ek?..kumbang tanduk? kumbang klapa? or lady bird..muahaaaa...kesepian eh..siannya...tol kata si dazzling tu ko gi ler cari bunga2 mekar ditaman..jgn cari kat tmn laranagan sudah laa yerr...peace no war

kumbang said...

hahahah....aku ni kumbang xder jenis..so aku leh msk semua kategori kumbang..ahaksss...cuma aku kesepian jer xder teman...ihiks..tu ler masviona ko dah ada teman..syg sungguh...untung ler prebtsabu tuh...xperlaa aku ingin jadi teman ko cukup ler...itu dah buat aku heppy amat2 sgt.

Anonymous said...

aku pun nak jd teman ko gak...tapi klau xleh xkisah..cukup dgn hanya aku baca kisah ko kat sini..mcm dah kenai lamo dah

prebetsabu said...

AAA... AMARAN LAGI SKALI DARI PREBETSABU..

JGN WAT PREBET MURKA.. NNTI SUSAH..

NAK KAWAN TAKPE.. TP JGN LEBEH2 AAA..

HEHEHEHEHE.. PREBET KEKADANG OVER GAK BILA BAB WIFE DIA KENE KACAU.. AJAHHHAHAA


PEACE NO WAR

masviona said...

huhhhh...saba semua skali...tgk prebet dah murka dah...btol laa kata dia...kwn leh..lebih2 rejek ek..:)..peace no war

Anonymous said...

Where did you find it? Interesting read » » »

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!