Header

Monday, January 23, 2006

XTVT yg Sronok tk Weekend

Jadual harian aku weekends lps begitu padatlah skali, start mlm jumaat tuh smpailah malam semalam...sungguhlaaa memenatkan but the most important things we enjoy ngan sumer tuh...sungguh ler happy skali dgn training futsalnya, dengan aktiviti berjoggingnya, dengan xtvt merewang n merendeknya tambah lagi satu xtvt baru memancing...actually dah lama dah my sis n family join bendaalah ni, slalu ajak kitaorg but xpernah join pun coz prebetsabu benci x berapa nk minat sgt xtvt memancing nih...dia bkn kaki pancing punya worang laa.

Skali dah join nih aku terasa cam terjatuh chenta suka lah plak ngan xtvt nih. bkn apa perasaan bila dapat ikan tuh epi lain macam ler sukar utk digmbrkan ngan kata²....hehehe...syok sgt laa. masa nk menunggu tu mmg leh agak buring tp skali dh dpt ikan akan membuatkan kita bersemangat utk mencuba kali kedua. hari tu aku sempat lah gak dapat dlm 4-5 ekor ikan....cute (cute leh guna kat ikan ker???) sgt ikan tu..lawa ikan tuh. satu ikan flower horn cantik sgt dia punya bunga kat bdn tuh...kat tepi bdn dia tuh ada color ijau sket...yg ijau tu lak cam shinening sket..fuhh cantiknya...tapi kecik lagi ler dia punya horn tu lom nmpk lg. yg lagi sekor tu ikan apa entah nama dia, aku xtau tp color dia warna oren....kiut gak ikan nih. overall hari tu kami semua dapat ler dlm 20-30 ekor ikan kot.

Ok berbalik pada futsal lak, pg smlm ada outdoor training kol 8.00 am kat presint 9, mlm smlm lak ada frendly match ngan team crucial...dan akibatnya hari nih aku rasa nk berjalan pun susah sbb kaki aku lebam² n sakit² akibat daripada menjadi goolie tanpa memakai apa² guard, xder ankle guard maupun shin guard n semua2 yg seumpama n sewaktu dgnnya itu. malam ni aku xtau ler camner nk main, as usual weekly training team futsalistic (thn 2006 ni dh tukar every monday thn lepas every tuesday)...first time aku akan ke sana sorang diri coz prebetsabu xder outstation ke kelantan selama seminggu...waaaaaaawaaaaa...lama tuh....lonely i'm so lonely...i've no body.....



Author's note: Kejauhan Mengajar Erti Kerinduan Abadi.....ewahewah.


Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!