Header

Tuesday, February 07, 2006

Entry Tertangguh Masa Cuti Panjang

Entry ni actually dr ari jumaat lepas lg aku type tapi aku save jer dlm draft..nasib baik ler aku teringat balik...kalau lama lagi aku rasa aku delete jerlaaa pasaldianya content nnti dh basi dah...aku bukannya apa aku tgk blog org lain sebuk dok bercerita psl vacation ler, konvoi sana sin laa, camping lerr, berkhemah ler masa holidays lepas...so aku pun...apa lagi nk join sekaki lerr



28/1/2006 - Sabtu


bangun dlm area kol 6.00 am, siap² ala kadar terus balik umah coz mlm td tdo umah dazzling.smpai umah terus kemas² apa yg patut (tggl sket jerlaa coz dh prepared dr hari jumaat lg). dh siap serba serbi terus pecut ke slayang lak umah my sis coz dia nk pakai kete manakala aku lak blk tumpang kete my bro n the fa
mily. aku ngan family my bro betolak dulu nnti my sis follow dlm tgh hari sket coz abg ipar kerja half day hari tuh.


29/1/2006 - Ahad

epi sakan dpt jupe ngan my B n of course ler my parents n family...kuar jln² ke KB...dh jadi ala² rombongan cik kiah Pak Mat's n family gitu, jln² KB Mall..sempat lagi masuk contest apa entah nama dia...tp pemenang akan dikiraberdasarkn sapa yg plg cepat habiskn makan buah limau mandarin sebanyak 8 bijik bg pempuan n 10 bijik bagi laki.

ptg tu lak gi lepak n mkn² kat restoran sup Tok Ayah kat tepi sg. kelantan tu lah...kira restoran yg glemer gak ler nih.



30/1/200 - Isnin

dlm tgh kuar ke KB lagi tapi ni kuar khas utk bershopping saja, beli brg keperluan sendiri n brg² yg dikirim oleh org.blk umah dh dekat²
nk maghrib dah.

mlm pas isyak kuar lagi coz nk beli kek utk besday my beloved mum's yg ke????heheheh...ke 56 tahun....kitaorg tong-tong belikan apa² yg patut utk celebrate besday my mum's. aku belikan perfume body shop utk adiah besday my mum's n yg pastin
ya aku dpt lihat riak wajah my mum's
yg epi skali ngan present dr aku n prebetsabu.




31/1/2006 - Selasa


pepagi lagi dah kuar ke pasar utk membeli bahan² diperlukan untuk dimasak n dibawa sebagai bekal semasa berkelah di pantai Tok Bali, Pasir Puteh, Kelantan.sungguh ler seronok n happening sekali kami rasakan.kami berkonvoi 3 biji kereta kesana.bakar ikan ditepi pantai, makan² time n yg plg sronok skali ialah mandi manda time...huhhuh..prebetsabu mandi dgn sungguh seronoknya...melepaskan gian mandi pantai kerana sudah agak lama kami berdua tidak mandi manda ngan air laut.....sungguh² ler menggembirakan.


1/2/2006 - Rabu

bertolak balik semula ke KL.smpai KL agak lewat gak ler. aku smpai umah dekat² kol 11 mlm gak ler coz singgah raub dulu rumah mak mertua my sis.


2/2/2006 - Khamis


aku ada interview pagi nih. lepas interview terus balik PJ lepak² sana lak jumpe ngan mama n abah serta family belah sini lak


3/2/2006 - Jumaat

aku dtg kerja hr nih...tp kat opis tggl bape kerat jer coz masih ramai yg lom blk dr bercuti lg.


4/2/2006 - Sabtu

futsal tourney...dh di eloborate dh dlm entry sblm nih….baca kat sana jerlaa erk…epi sangat masa tourniey nih..lenkali kalau ada lg leh ler futsalistic team join lg.


5/2/2006 - Ahad


pepagi lagi kuar umah coz prebetsabu nk jupe client dia… ada discusion sket...so aku malas nk join skali so aku lepak umah mama...tp mama xder gi shah alam amik kursus wat curtain kat hotel mana entah.mahal giler dia punya kursus....rm500++ utk half day jer....xperlaaa untuk ilmu kan

Camna?

4 Comments Uols:

Anonymous said...

uwaaaaa...nape xckp nk blk klate....uwaaaaa

prebetsabu said...

ehehhe.. terkenang masa mandi kat tok bali... ehehhehe.. best best.. tu la masanya dapat tgk mek n ayah tersenyum lebar.. tu yg wat lg bermakna

masviona said...

nak ckp camne dh ko ni anonymous...len laa klau aku kenal...hehehe...nape ko nk kirim brg ker?ahakssss

a'aha B...hepi sgtkan masa tuh,len kali leh ler jadikan picnic camni sbg agenda wajib every time blk kg...muaahaaa

Anonymous said...

Wonderful and informative web site. I used information from that site its great. Munoz patent solutions home nj owner in insurance http://www.rubbermaid-shelves-6.info/shorttermhealthinsuranceiowa.html truck body builders

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!