Header

Monday, February 06, 2006

Futsal Tourniey...dpt hamper

Alkisahnya last saturday aritu dlm kira² kol 8.00 am team futsalistic join satu tournemant anjuran UKM, Bangi. kira ni adlh first touniey yg team aku join ler, games ni main lawan liga. pasukan yg ambil bahagian adlh dlm 10 team pempuan n 10 team laki (tol ker 10 erk...aku pun dh lupa daaa). perlawanan berlangsung kat tempat training usual team kitaorg so kira xder hal ler kan dgn court tu coz dah biasakan. team kitaorg ni sesajer jer nk join tourniey ni just for fun jer...sesambil tuh nk test power ler skali...muahaaaa lagipun asyik dok training jer apasalahnya kalau test power skali skali kan.

Kat bawah tu adelah aku selitkan 2 keping pic. masa kat sana. xleh lelebih nnti lain lak jadinya...heheheh
ni masa lawan team mana entah aku pun dh lupa ahh...coz byk team gak lwn arituh. team kitaorg pakai baju merah...hehehe

masa ni lak, bergambar lepas dh abis tourniey...jgn xnmpk siap bergambar ngan hamper lagi tuh. team kitaorg dpt no. 3 kira oklah tu first tourniey laa nih beb....
Camna?

3 Comments Uols:

mimosa said...

fuhhyooo...aweks main futsal..siap landing atas court lg tuh..cayalaa

dazzling_948 said...

sukala mas tgk gambo kite nie
mcm best...
hehehe...

masviona said...

hehehe...tulah dia supporter tetap team kitaorg mmg sporting abis...yerlaa Ja mas pun suka tgk gmbr² ni...cam epi jer rasa...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!