Header

Friday, February 17, 2006

Futsalria

Salams semua...dah 2 hari aku xupdate blog nih coz aku bercuti...actually cuti utk amik exam PTD..tp x amik pun...ada ler beberapa prob nya......xder rezeki lah tuh namanya.
Pasal entry aku sblm ni berkenaan ngan sahabat sejati tuh......aku dh dpt keputusan muktamad dah (kengkawan sumer thanks sbb bagi support kat aku...really appriacite it)...aku dh xnk amik tau dah...biarlaa diorg dengan ngan cara dia...aku sahut cabaran dia...pada aku, tanggungjawab aku dh habis...aku dh ajk dia utk settle baik² tp dia mmg xnk so terpulanglaaa...pasal fitnah dia tu lak...mmg betul² melukakan hati aku...yerlaa maruah beb...bab² anak pun dia ungkit² skali...itukan kerja Tuhan....tp xperlaaa...lantak ler dia....dosa tanggung sendiri laa nnti yer....malas dah nk pk² lagi...stop kat sini jerlaaa.
Oklaaa...lupakanlah bab tu...kita criter bab futsal lak... mlm ni team futsalistic akan training lagi tp mlm ni bukan kat tempat usual dah, kitaorg nk try beralih angin kejap jer kat tempat baru lak kat Futsalria...tp still area bangi la...sajer ler nk test tempat baru, dr info yg kami dpt tau court dia open air, kira outdoor punya laaa, tp yg penting sewa dia pun murah, tu yg mustahaknya tuhhhh....hehhehe....tp weekly punyer training still kat aktif futsal lagi...yg ni sesajer jer laaa....manalah tau kat tempat nih lg selesa ke apa kan....kita tgk jerlaa mlm nih nnti. nmpk gayanya mlm ni aku xleh main over² sgt coz kaki aku yg injured ari senin lepas lom pulih sepenuhnya.....tukang urut pun dh pesan dah....aku pun risau gak...takut aku jadi perper kat kaki aku langsung xleh main dah kang lagi haruu kan...so better aku berhati² laaa....ok so enjoy this night.....bubbye.
Camna?

4 Comments Uols:

Anonymous said...

Hi, i dont know u, and i dont know any person who know you, i tak tau sape salah sape betul sebab dengar dari satu pihak je...i hope all of you yang ada krisis ni... balik rumah, renung balik salah silap masing-masing. jangan tuduh menuduh.. jangan fitnah memfitnah... korang kena ingat bila kita menuding satu jari kepada orang lain, ada 4 lagi jari menuding diri sendiri... setiap perlakuan, percakapan yang lepas cuba renung balik... setiap peristiwa sama ada baik atau buruk pasti ada hikmah disebaliknya... ada rahsia dan ada benda yang perlu kita pelajari.. ambil iktibar... i bukan nak sebelah sesape... cuba ambil pendekatan win-win situation... by the way...

"Innaa'kthoina'kalkautsar, fashallilirabbikawanhar,
innashania'ka huwal abtar".



Subject: RAHSIA SURAL-KAUTSAR

Surah Al-Kautsar

Surah ini paling pendek, hanya mengandungi 3 ayat & diturunkan
di Makkah dan bermaksud sungai di syurga. Kolam sungai ini diperbuat
daripada batu permata nan indah dan cantik.

Rasanya lebih manis daripada madu, warnanya pula lebih putih
daripada susu dan lebih wangi daripada kasturi.

Surah ini disifatkan sebagai surah penghibur hati Nabi Muhammad
s.a.w. kerana diturunkan ketika baginda bersedih atas kematian 2 orang
yang dikasihi iaitu anak lelakinya Ibrahim dan bapa saudaranya Abu
Talib.

Pelbagai khasiat terkandung di dalam surah ini dan boleh kita
amalkan:-

1) Baca surah ini ketika hujan dan berdoa, mudah-mudahan Allah
s.w.t. makbulkan doa kita.

2) Jika kita kehausan dan tiada air, bacalah surah ini dan gosok
di leher, Insya'allah hilang dahaga.

3) Jika sering sakit mata, seperti berair, gatal, bengkak,
sapukan air mawar yang sudah dibacakan surah ini sebanyak 10x pada
mata.

4) Jika rumah dipercayai terkena sihir, baca surah ini 10x,
mudah-mudahan Allah s.w.t. bagi ilham pada kita dimana letaknya sihir
itu.

5) Jika membacanya 1,000x rezeki kita akan bertambah.

6) Jika rajin membacanya, hati kita akan menjadi lembut dan
khusyuk ketika menunaikan solat.

7) Jika orang teraniaya dan terpenjara membacanya sebanyak 71x,
Allah s.w.t. akan memberikan bantuan kepadanya kerana dia tidak
bersalah
tetapi dizalimi.

Perkara yg baik kita amalkan slalu. kepada viona, nas, ms x and y... renungkanlah.... \

one more thing, i have been surf your blog and all links... for the first time visit... i just want to inform that terlalu banyak personal info you ada dalam this blog and website2 yang ada link dengan ur blog... beware.. benda2 ni tak patut appear in your blog... dan jangan salahkan orang jaga tepi kain you mas... info2 yg i maksudkan info yang terlalu persenel... tak payah la nak kongsi dengan org lain such as..:
info2 yang ada dalam http://www.freewebs.com/weddmasnas/
i pon leh trace yang you all ni student IPTA... hehhe
Please take action... Macam dalam meeting aaa pulak..

ok all


-SakitPerut-

Anonymous said...

Keep up the good work
» » »

Anonymous said...

This is very interesting site...
Info on acyclovir Flat braided area rug Kia sorento longview tx Proactiv birmingham alabama mspd to cf compactflash adapter building body Effect of alcohol with zoloft best bath shower faucet wall mounted kitchen faucet removing a tub faucet stem Suzuki forteza Home+decor+wall+accessories micro bikini tits

Anonymous said...

What a great site »

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!