Header

Friday, February 24, 2006

Ngantuk Bangat....

Smlm tdo awal, kol 11.30 aku dh dibuai mimpi agknya, lom sempat pun nk berburak n bermanja² gitu.. slalunya sblm pejam mata tu kitaorg sembang² manja lu, kengkadang tu slh sorang dh sampai ke sulawesi dh pun yg sorang lagi masih dok pot pet pot pet lagi...ahaksss...xtau knape lately nih, 2-3 hari ni ler...asyik ngantuk jer...prebetsabu pun sama gak...padahal tdo dh awal dah...nape still ngantuk lagi erk????ada sesapa yg leh tolong jawab tak??

Aku rasa bkn aku sorang jer yg rasa camni, bila aku tgk kat status ym kengkawan aku pun ramai gk yg rasa ngantuk gak...memcm status ada..ada tu i'm sleeping.. ada tuh ngantuk gilerrr!!!, lagi sorang pagi-pagi dah ngantuk....erm...nape erk???ker skrang nih malaysia dilanda gejala ngantuk????huhuhhh....yg aku tau malaysia skrang ni tgh bergelut ngan bird flu jerrr....eh tp ckp psl bird flu nih isau gak aku coz dgr criter dh merebak ke klang valley nih....yg teruk sket area setapak...keramat..dekat² kem wardieburn sumer...alamak risau gak aku....dah ler prebetsabu tu chicken lover...ahaksss....ishhh...apa kena ngan aku nih...dr criter psl ngantuk...menyimpang ker bird flu lak.....nmpk sgt ler aku tgh lalok.....ngantuk bangat dong.....zzzZZZZZzzzz.....permisi pak...nk gi segarkan diri aku blk....hehehhe



Author's note : org kata ubat ngantuk xder lain dah....tido jerlaaaa....nasib baik aku kat opis....ngeh...ngeh2
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!