Header

Wednesday, February 08, 2006

Rasa Mcm nk Demam Jer

Uhwaaaaaa...hari ni aku rasa cam xsedap badan ler, actually smlm lg dah rasa dah sket². Adakah aku akan dilanda demam...mintak² janganlaa...aku risau kalau aku demam nnti mkn masa lama lak coz aku nih jarang diserang demam..skali kena tuhhhh....

Aku bukannya apa, esok aku ada meeting, xsyok ler kalau meeting dlm demam, kang lain yg org tanya lain lak yg aku jwb kan..lagipun mlm tuh ada frendly match ngan team PLUS....dulu aku dh xdpt join masa frendly ngan team diorg coz aku ada hal yg x dpt dielakkn so kalau leh kali nih aku nk join ler utk menebus kekalahan di sesi yg lepas......hehehhe...semangat juara tgh membara nih....tp kalau aku xleh main....aku nk mintak maaf byk² beribu-riban lemon ler kengkawan babes sume erk..."Ja mtak tolong sherry or sesapa prepared eh...kot² mas xleh join"...tetapi insyaallah aku akn kuatkan semangat nih....tapi kalau xleh gak nk wat camner...kuasa Tuhan kan....sekali sekala sakit nih bagus gak....kan ker ia boleh menolong utk menghapuskan dosa² kecil kan....:)...aku redha jerr....:)



Author's note: B, V demam laa, hidung dh berair² dh nih...ermm.... B bz sgt ker hari nih??ermmmm.....uwaaaaa
Camna?

4 Comments Uols:

prebetsabu said...

Ya Allah ya Tuhan kami, Tuhan segala semesta alam. Dikaulah Yang Maha Berkuasa dan Dikaulah Yang Maha Pemurah. Berilah kami cahaya keredhaanMu. Bimbing lah kami jauh dari maksiat dan api nerakaMu. Kami pasrah akan ketentuanMu dan kami memohon kepadaMu agar Kau limpahilah rahmat dan kesejahteraan terhadap kami semua. Berilah kami nikmat kesihatan dan rezki yg melimpah ruah dan berpanjangan, agar dapat kami berbakti dan beramal hanya terhadapMu. Duga lah kami dgn dugaanMu, permudahkanlah kami dalam menghadapi dugaanMu dan tabahkanlah hati kami agar dapat mengatasi segala dugaanMu dan memperoleh iman yg lebih tinggi dalam jiwa kami. Amin Ya Rabbal A'lamiin

masviona said...

amin...Amin Ya Rabbal A'lamiin....Ya Allah Kau perkenankan lah doa suamiku...hanya padaMu lah tempat kami meminta sesuatu dan kepada Kamu jualah tempat kami berlindung.

dazzling_948 said...

xpe..kalu dah demam, mas berehatla..
futsal tu bile2 leh main lagik..
xkan lari tol PLUS dikejar..
ade hikmahnya tuh..
get well soon ya...

Anonymous said...

best regards, nice info
» »

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!