Header

Wednesday, March 29, 2006

Air Tangan Yg Tersyg....

Smlm pas dh abis meeting, aku terus bergegas nk blk umah….aku pecut kete smpai meter dh smpai ke 120 kmh dah…ke dh smpai ke 140 pn aku xtau..rasanya xkot…(sypppphhh….suppose aku xleh tulis kt sini…nnti prebetsabu bising….hr² dia pesan jgn bwk kete laju²)..actually aku xder ler hr² bwk laju…tgk keadaan gak lerr..agak² gak ler bebbb…aku pn syg nyawa gak. Prebetsabu lg ler aku syg..aaauuwww…J

Tiba jerk kat parking cepat² aku kuar…tp pas dh make sure sume dh lock lerrr…skali carik² kunci umah dlm handbag xde lah plak…kat mn erk????laaaaa…baru aku prasan aku dh tertggl kt opis dok dlm beg baju utk training netball…alamak camna nih erk????terus call prebetsabu….mintak klu leh dia blk awal sket. Skali slumber jer dia ckp kt aku masuk jerlaaa pintu xkunci, kehairanan gak ler aku seminit…..rerupanya dia dh ada kt umah dah…aku sungguh ler teruja….suprised beb..apa kena lak nih tetiba jer balik awal….lom pernah lg laa dia blk awl dr aku….masuk² umah jer nampak dia tgh pegang kacang panjang…..huhhh!!!!!....apa kena nih…siap nk msk lg ke???….katanya nk sedia kan hidangan mkn mlm utk kami berdua…huhhuhhh!!!!one more things yg wat aku terkunjat lg nihhh…aku ckp xperlaa aku leh msk…no hal punya…tp dia berkeras gak nk msk….gasak ler..aku kasi jerla…best gak skali sekala org masakkan utk kita nih….heheheh…best mmg best….ahakssss…so smlm kami nonton criter DIA sesame ler…so xyah ler aku jd pencerita lak kat dia..cam slalu².

Pas aku dh solat maghrib, aku lak yg amik alih kerja² menghidang coz prebetsabu nk gi mandi n solat lak..sementara menunggu dia siap² tuh aku sempat ler snap gmbr…mmg dh psg niat nk wat n3 psl nih pun..heheh….haaa tu ler hsl masakn prebetsabu…sayur kacang panjang goreng dan ikan cecaru bersambal…telur goring tu aku yg tambah….n xlupa penambah perisa budu yg dicampurkan dgn tempoyak…..nyum3x….mmmg ummmmppphhh lah…haaa jgn korang drooling kat depan pc tu sudah lah yer. kang meleleh lak kat ats keyboard tuhhh…kalu terliur gak mlm nih msk sendiri….ahaksss.



Author's note: ada ke nk msk nasi 1 pot jer, nk guna rice cooker yg besar gedabak yg utk 10 org mkn tuh...heheheh B jgn mare B….gurau jer…perper pun syg B sgt…aaauuuuww.

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!