Header

Wednesday, March 08, 2006

erm...x tau nk letak Tajuk Apa

This weeks aku kat opis bz bangat, kat umah pn bz gak...sket jer (nasib baik prebetsabu ada)..blk umah nk masak ler...itu ini..ini itu, nk tuntun tv ler (yg ni yg byknye)......ni sumer gara² meeting kat Kedah ari senin ni, kelam kelibut jadinya, jap kena wat benda tu, jap lagi lak wat bendalah ni...pendek kata-katanya...sumernya nak kena arrange bebetul lah.....bak kata orang german omputis tuhhh kan...such a hectic days ler.

Aku rasa pd bloggy or anybody yg slalu masuk sini sure feel so bored kan...kan...kan????ehhhh....u all jwb "tak"....hehehhe tau...mesti tu jwpn korang kan.... tu yg sayang kat u all sume nih...ahaksss.....heheh jgn mare...dah tu aku yg tanya aku yg jwb sendiri maaa...sure ler bg jwp yg bagus² ye tak....perper ler, asalkan aku bahagia kan.....ahaksss

Erm...tp dlm dok bz² tu sempat gak aku setup satu mesej box yang sungguh ler cute, siap leh ada avatar sumer, gmbr² yg kecil, w/pun cinonet jer but still cute u know, i like it yeay....thanks 4 msjbox....respect aar kat org² yg develop bendalah nih, thanks gk kat sume komuniti dia (aku baru jer join tp rasa cam ok jer sumer² tuh)....sungguh power pd aku coz mesej box ni byk dia punya kelebihan...aku xnak ler cerita panjang lebar pasal kebaikkan dia kan...nnti jadi lain lak...kalo korang nk tau...apa kata korang cuba sendiri sure korang pun suke punya...aku jamin ler...kalo xsuka jugak tuh aku xtau ler nk kata apa lagi...hah..pd korang² sumer rerajin ler tgglkan jejak or anything else kat msjbox nih erk....saje ler kasi gempak sket...aku rasa sure korang sumer terpikat punyalah...kalo rasa nk join sekaki guna msjbox nih...aku leh invited korang....dialu² kan ler...lagipun ni made from mesia ler....ank² muda mesia yg wat nih..apa salahnya kita support diorg...hehehhe....perper hal aku stop dulu lah erk...coz i've a lot things to do...bye....smpai ketemu lagi
Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!