Header

Friday, March 03, 2006

Hari² yg .......Sakit


2-3 hari lepas aku sakit bengok ....ala yg bengkak tepi pipi tuh laaa..aku pun xtau ler istilah yg sbnrnya sakit apa...tp yg org² tua-tua veteran slalu letak nila ngan cuka tuh kalau kena sakit nih...dh gi klinik dh..tp dr kata bkn sakit tuh...dr kata ada kalenjar aku kat area tu yg bengkak...mas tu mata aku nih dh rasa dh sakit sket² so aku ckp ler kt dr yg mata rasa cam sakit gk...pastu dia ckp kat mata aku pun ada mcm bisul gitu coz kelenjar bengkak gk lerr...teruja gak aku kat mata pun bisul naik gk ker.....kureng ajaran tol bisul nih kat mata pun nk naik gk ker?????kueng3x

hr ni, yg kat pipi tuh dh ok dah(dh xbengkak n sakit lg)...kat mata lak mengambil alihnya... mata aku mula bengkak dah....mintak² ler cepat² surut...cepat² ler sembuh laa kan...mcm ni ler idup manusia kat atas dunia pancaroba nih...mcm roda...kejap² happy pastu sedih...kang sakit...pastu marah...pastu geram....lumrah hidup sebagai manusia....semoga kita sentiasa tabah menghadapinya.

Perperpun aku tetap happy ngan kehidupan aku kini kerana dikurniakan tuhan seorg husband yg amat menyayangi n memahamiku (mmg prince charming ler utk aku), family yg penyayang n kawan² (including kwn² blogger...kena mention nnti ada yg terasa lak) yg baik hati.



Author note : sakit tu kan leh menghapuskn dosa² kecil.....:)
Camna?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!