Header

Tuesday, March 28, 2006

Lawatan Sukan ke MPT

Lawatan Sukan ke Majlis Perbandaran Taiping

Date : 24-26 Mac 2006
Venue : Taiping District























Di mlm penghulu segala hari last week aku telah menjoinkan diri dlm satu trip rombongan lawatan sukan mewakili opis ku bersama² opis mate yg lain ke Tepeng. Aku mewakili team netball…..pada aku trip rombongan ni boleh lah dianggap sebagai 1 trip rombongan yg sungguh ler happening dan meriah sekali….ditambah ngan ahli rombongan yg mmgnya yg jenis byk² kepala sbnranya satu kepala…yg jenis yg xberapa nk siuman gila² remaja makanya gegak gempita ler suasananya.

Overall mmg syok bangat ler join trip nih…walaupun penat yg amat tp xterasa sgt ler dek kerana kehepian yg lebih terserlahkan….masa jenjalan ronda² town tepeng tu xderler aku teruja sgt coz aku dh selalu sgt dtg tepeng nih….masa kt nite safari zoo tepeng tu ada ler teruja sket² w/pun aku dh byk kali gak masuk zoo nih…mayb sbb first time diberikan penerangan yg sungguh² ler berfaedah n bermanafaat oleh pegawai serantau zoo tepeng tu….masa kt lake garden pun xder ler teruja sgt coz dh byk kali dh aku lepak²…merendek n dating kat situ….Cuma yg plg aku terujanya adlh masa naik speed boat kat kuala sepetang tuh (lepas gk hajat aku nk naik speed boat tuh…w/pun prebetsabu tiada d cc) ….bestnya lah aku rasa…sungguh teruja…w/pun bkn first time aku naik boat yg lebih kurang cam gitu…tp aku suka naik boat keliling tasik, sungai or laut..dulu aku pernah naik keliling tasik cini kat pahang…bestnya laa…masih terasa lagi nih….aku yg sungguh teruja….. so apalagi..aku attach jer pic.² yg aku ambik kt sana…korang tgk sendiri ler….tp sket jerlaaa…coz aku byk amik video jer…pict. Xbyk sgt yg aku snap....klik sini

Camna?

5 Comments Uols:

mimosa said...

aktippp nyer ko nih viona...mcm2 ko main...futsal ler netball lerr...alohraga ko masuk tak?????heheheheh....mcm best jer....aku tgk....nape xinfrom nk gi sn?

masviona said...

alaa mimosa aku nih xder ler aktippppp sgt pun...aku ni just pelengkap game jer...:)erm...nape nk kena inform kt ko dulu erk...ko pun dok tepeng gk ker?ahakss

dazzling_948 said...

mmg best giller...terhibur giller..x sabar nak g trg lak bulan 6 nie...seronok giller kan mas?

masviona said...

tulah kan ja...mmg sronok sgt ler...w/pun penat tp xterasa sbb keseronokannya tuh...heheheh...lain kali nk join lg laa....ahaksss

Anonymous said...

Enjoyed a lot! »

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!