Header

Thursday, March 23, 2006

XTVT Time Cuti

Smlm aku cuti...gi spital.....prebetsabu ada appointment ngan Dr. kat DSH (Damai Services Hospital)....plannya pas dh abis jupe ngan Dr. nk terus blk opis...skali lmbt lak abisnya kol 12.30++ pm baru abis....memandangkn spitalnya jauh kat tgh² bandar KL..so amik amik keputusan utk cuti jerlaa...prebetsabu pun sama ler.

Dah alang² xkerja tu kitorg singgah umah PJ jap....lepak² sana pastu ingt nk balik umah ler...skali last minit kitorg berdua tukar plan lak...suddenly lak angin nk merewang berdua² an memadu asmara dtg lagi.....cehwaaaa..ayat...mcm ler slalu tu reramai kan....slalunya pun berdua gak.

Makanya kitorg berdua pun merendek ler ker satu shopping compleks tuh...sblm tu gi settlekn urusan penting kitaorg dulu kt satu tempat tuh....erm???..tgh dok berkira² lagi nih...lom abis pk lg nih...nk kena pk semasak² nyer...kasi empuk gitu baru ler wat keputusan yg muktamad. (aku tau korang xphm apa yg aku maksudkan nih....saje jer kasi korang feninn sket....ahaksss)

Then pas dh abis urusan shopping² tuh...lebih pd windows jer sbnrnya...bkn shopping sgt pun, kitaorg terus gerak ke presint 11, putrajaya lak nk ziarah opismate yg baru jer 2-3 hari pas bersalin....dia dpt baby boy....congrate's K.Ze n Abg Khairi dgn kehadiran baby baru yg diberi nama Shahril Rizwan (speeling tu tol ke idak....i'm not sure)....baby sharil cute sgt....:)
Camna?

1 Comments Uols:

Anonymous said...

Very cool design! Useful information. Go on! » »

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!