Header

Wednesday, April 19, 2006

Dealova..Masih Lagi

Once(Dewa) - Dealova (OST Dealova)aku ingin menjadi mimpi indahdalam tidurmuaku ingin menjadi sesuatu yg mungkin bisa kau rindukarena langkah merapuh tanpa dirimu owhh karena hati tlah letih aku ingin menjadi sesuatuyg slalu bisa kau sentuhaku ingin kau taubahawa aku selalu memujamutanpamu sepinya waktu merantai hatiowhh bayangmuseakan akankau seperti nyanyian dalam hatikuyang memanggil rinduku padamu owhhseperti udara yang kuhela kau selalu adaoooooo hmmmmmm oooooo hmmmmmooooo hmmmmmmowhhhhhhhhhanya dirimu yg bisa membuatku tenangtanpa dirimuaku merasa hilangdan sepidan sepikau seperti nyanyian dalam hatikuyang memanggil rinduku padamu owhhseperti udara yang kuhelakau selalu adakau seperti nyanyian dalam hatikuyang memanggil rinduku padamu owhhseperti udara yang kuhelakau selalu ada selalu adakau selalu ada selalu adakau selalu adasha na na na na na nasha na na na na na nasha na na na na na nasha na na na na na naselalu ada..
 
Aku suka ngan kata² si Ahmad Dhani nih, rasanya dlm amat donk meaning nya.........“ Aku tak butuh (butuh tu artinya perlu..i think) dicintai atau disukai oleh orang lain. Kalau orang suka tak apa-apa lah.
Tapi aku tak pernah berusaha utk org lain suka pada aku. Biarkan mereka suka secara alami “
 dan
 “Aku buat apa yg ada di fikiran aku. Aku berfikir sendiri. Aku harus jadi pemikir,
bukan memikirkan apa yg org lain fikir. “
 Author’s note : sekarang baru feel dgr lagu bila dh tau lirik dia…ahaksss
Camna?

5 Comments Uols:

prebetsabu said...

skrg baru feel?

ecehhhh. tiap² ari ONCE.. ONCE.ONCE.... overrr tauuuuuuuuuuuuuuuuuuu...


esok lagi power.... jgn tak dengarrrrrrr



*O2 viona dah aku instalkan winamp.. abis la kejap2 kang dia layan la si ONCE tuh...

masviona said...

tuler...hr² mesti pekena lagu dealova n rangkaian² lagu yg lain nya dengan hanya menggunakan Pocket PC ku nih...

oo...perperpun kena berterima kasih pada prebetsabu yg telah meng install kan winamp dlm handphone ku...ooo b tenkiu

nnti aku upload gmber handphone ku semasa winamp tgh running erk....

nizam.nuri said...

sama ahhh...tadi sepanjang 3 jam saya ulang lagu dealova tu... best!

masviona said...

tuler psl....penangan lagu nih sungguh ler kuat...dgr mp3 jer pun rasa emosi cam turut merasai apa yg penyanyi coba smpaikan...apatah lagu jika melihat video klipnya....hehehe

kumbang said...

betul tuh...aku pun sudah jatuh cinta sama ini lagu...sejak lagu nih ada dlm blog ko nih...aku pun mcm dh minat sgt dah ngan lagu nih.....melody dia mellow tmbah ngan lirik yg begitu mendalamnya...aku trus jatuh cinta...best laa viona lagu nih

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!