Header

Friday, April 14, 2006

Dh Dapat Kad Kuning Daaaaa....

Dh Dapat Kad Kuning Daaaaaa….

Smlm ada friendly lagi ngan bebudak Kolej Ikram. Dulu dh pernah tumpaskan diorang nih….yg aku nk story sgt coz games smlm mmg  agak sengit gak ler, maybe sbb team lawan berusaha bersungguh² utk menebus kekalahan yg dulu kot.

Itu psl ler mereka bermain dgn amatlah bersungguh² (bak kata my sis “nmpk mcm nk gaduh jer, frendly apa klu camni“) Entah ler, team futsalistic steady n slumber land jer diorg jer yg terover acting sket kot, tu lom msk bab penyokong² diaorg lagi, mmg ramainya boys ler....maybe merangkap pakwe memasing kot...mmg hyper ler, semangat sokogan (smgt utk menjadi pasukan menyokong yg baik ler....kira ala² pompom boys ler) mereka sungguh ler kuat, itu aku xkisah ler..memang ler bagus kan...tp yg aku hanginnya penyokong² diorg tu semua pergi menjerit melolong kat belakang cuping telinga aku (reramai pakat dok bergayut kt court goal tuh)...ya ammpunnnnn....sabo jerlaaa, kuat giller siot pempaham jerla kan semuanya pun suara² jantan jer coz xperasan kelibat “pond“ lak smlm….

Berhempas pulas gak ler babes futsalistic smlm….tapi akhirnya…alhamdulillah kemenangan milik kami lagi smlm…..rasa amat bersyukur sekali w/pun futsalistic agak kekurangan player n penyokong jika nk dibandingan dgn pasukan lawan tp berbekalkan semangat camPro kereta waja…(eh jgn wat² lupa waja new version enjin camPro tau.) dan smgt juang yg tinggi akhirnya menang jugak….hehehe…aku begitu berpuas hati ler kiranya.

Kisah disebalik kemenangan itu ialah...kakiku injured. Sejak terjerumus dlm games nih kaki aku dh byk kali injured dah, sblm² nih kat lutut lah yg byknya, kali  nih kat buku lali lak......erm....cedihnya...sakit x tertahan rasanya...jln dr parking ke rumah smlm terhenjut²....sblm tido mtak tlg prebetsabu urut sket coz mmg dh xthn sgt dah. Tp sblm urut tu sempat gk dia beralasan....ermmm cedih gak seposen.....terasa hati gak sket...tp walau camne pun thanks gak ler kat dia coz sudi gak urutkn kaki aku nih.

Pagi td, masa bangun nk iron baju keje.....kakiku sakit banget...xleh jln siot...mmg sakit aaah...aku mtak izin ngan prebetsabu kalau leh xnak dtg opis....skali dia xkasi, xder ler dia terus ckp xleh...tp dr ekspressi mukanya aku dpt ler menyelam ke dasar hatinya....uwaaaaaa......smlm lak park kete jauh yg amat...so terpaksa ler aku jln terhenjut² lagi...segan maaaa.

Di sebalik kisah ini semua ialah.....aku dh diberikan amaran oleh prebetsabu supaya merehatkan diri sejenak dari arena sukan futsal ini.....uwaaaa...dan dlm menahan kesakitan itu tanpa aku sedar aku pun telahpun menyetujuinya.....uwaaaa....redha...aku redha dan pasrah.


Author’s note : Prebetsabu cuti hari nih......ermmmm.....uwaaaaaaa

Camna?

11 Comments Uols:

dazzling_948 said...

ye ker mas?
alahai..siannye...
kad kuning daa?
alamak kami kehilangan keeper la lagu nie...
xpela..mas rehatla beberapa minggu..
bulan 4 nipun, semua org bz...
mcm x aktif mane la kot main...
agak2 bulan 5 nanti leh main balik x?

prebetsabu said...

-perhati dalam diam-

masviona said...

tulah dia nmpk gayanya mmg kena stop dulu lerrr....nnti bila dh reda nnti kita start enjin blk...ahakss
tp mmg sakit pn....xpernah² gi merendek kt mines sambil jln terhenjut²...tp still under control ler...cover cun ler.....hehehe.

prebetsabu tu mmg...."perhati dlm diam"....ermmmmmm

dazzling_948 said...

elleh nas,
konon2 diam adalah pintar la tuh....
hahahah...


p/s: jaja yg sdg berpikir camane nak psiko nas tarik balik kad kuning mas..hahahah...evil evil...

masviona said...

ermmm....B, V xterlibat erk....:)

hehehe.....prebetsabu mmg sentiasa....all the best...da bomb....hehehe (puji ada makna tuhhhh...)...:)

dazzling_948 said...

ak ah la nas mmg very the best..very the sporting and supportive..ensem sum more and very the caring and mcm2 lagi la..
huhuhu.......


(faham2 la nas...heheheh)

masviona said...

fuhhh...ja...pujian menggunung tuh...xtau laaa klu hati prebetsabu xcair lg mmg keras hati lah tuh....ahaksss

Ja pujian ikhlas ke pujian "ada makna tuh"??????ihiksssssss


(ruangan gosip plg hangat yg diconquer oleh dazzling, masviona n prebetsabu.....hahahhaha)

prebetsabu said...

-masih lagi perhati dalam diam, tp idong dah kembang kempis sikit-

dazzling_948 said...

ikhlas mas..mane nak cari hubby sporting mcm tuh..sanggup teman wife main futsal..duk tepi gelanggang sorang2..sayu je tgk..huhuhu...jaja pun nak kene cari yg mcm tuh...kalu x, susah la nak maintain futsalistic.. :)

masviona said...

xder kata² yg lebih bermakna selain drp....ALHAMDULILLAH

so camne game smlm???

Anonymous said...

Best regards from NY! anal fisting movie Paris hilton porn photos Dog live racing martha stewart dried hydrangeas Celtics basketball Beverly botox hills in hamilton football Celebrity fitness show Tumble dryer retailers Home furnishings bathroom towels home depot faucet depot

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!