Header

Wednesday, April 12, 2006

i don't know why????hehehe

Entry yang tertangguh berkali² dah

I don’t know why, I felt so lazy to come out with new n3 or updating my blog lately even though so many story I want to share with u guys….so many. errmmm so laziness…I don’t know why. Am I bored with my life?????? Am I depressed??? Am I don’t know what to do????????....Ohhhh No….Kamu by VE….ooohhh TIDAK.

Apa yg aku mengarut kt atas tu aku pun….aku pun xtau….jgn tanya aku ok…tanyalah sama MAK LANGGGG kata apek dlm gitu² di ERA…”ku Tanya mak lang dapat kah kau lihat gadis di seberang” tp series lawak…pepagi smpai aku sanggup apa dok dlm kete kt parking tuh…kasi dgr gitu² nih smpai abis dulu baru naik opis..kengkadang ler bukan slalu..alah bkn lama pun 3-4 minit je kot. Actually mmg aku dh lama x update tp bukanlah atas alasan boring ker depressed ke….Cumanye xder masa yg agak sesuai n a quiet bz gk ler.

Ok start ngan smlm punya citer jerlaa, smlm team futsalistic trening kt futsalria…..yerlaaa sabtu ni ada tournament lagi….smlm aku turun…..huhhh…pancit siot…padan muka aku coz dh lama xturun trening nk wat camne sume bknnya disengajakan…mcm mlm senin lepas aku xturun gak coz aku terlelap jap….zzzzzZZZZzzz…lepas maghrib tuh…sedar² dh kol 9.00 pm tu pun prebetsabu yg kejut katanya bol (1 of the futsalistic buddies….nama glemer dia tuh) call tanya nape aku xturun coz siangnya aku dh commit kata nk turun trening….uwaaaaa…sorri ler babes sume erk…mas demam ler hr tuh…..demam sebab mata yg sakit….ahaaksss.

Smlm blah awal dlm 10 minit earlier kot…coz sian kt prebetsabu dia dh xleh tahan dah…..dia kelaparan kerana tidak makan nasi….heheheh. mmg lapar betul dia…memula dia order nasi goreng ayam mamak dah licin nasi tu order lak burger 1 set…ehhh…bkn burger….benjo…yeaah benjo....lepas mkn² time tuh ada nampak sorang chiness guys tuh jual cd pirate…dh lama xnmpk kan skrang nih ada balik…so xlepaskan peluang beli ler 2 vcd…nk beli dvd tp xder lak movie yg kitaorg nk tuh so terpaksa ler beli vcd….syyyypppp!!! nih rehsia tau jgn ckp kt sesapa…..’wink’…lalallalaaaa…..


Ok stop dulu lah sblm aku meraban dengan lebih jauh lagi dan dengan berjayanya…..ahaksss.
Camna?

1 Comments Uols:

Anonymous said...

Best regards from NY! » » »

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!