Header

Monday, April 17, 2006

Im IN !!

yo yo yo...

ahahha.. viona dah authorised kan aku utk conteng2 kat blog da nih.. well.. siap la .. nnti aku lak bebel dalam nih.. ahahhaa..

out...
Camna?

11 Comments Uols:

masviona said...

huhh....xmenyempat2...baru jer aku invited dia terus publishkan n3...muaahaaaa...jg lawan tokeyy sudah....heheheh..memain jer B...xperlaaa...conteng ler sesuka hati...ahaksss

dazzling_948 said...

nas ensem la arini...
ari2 lain pun ensem...
cayalah nass.....
nas is d best!!

prebetsabu said...

never ending story

idungPanjang said...

aku blur ni.. napa si dazzling ni beriya2 nak puji si nas.. nas tu prebet ke? kompius kompius. tp best gak viona dapat laki camtuh.. siap masak2 lagi... ehehhehe...

masviona said...

idungpanjang sian ko eh...blur erk..ok meh cni aku "clear view" kan ko eh...hehehe

nape dazzling beria² memuji² si nas adlh kerana nas adlh prebetsabu aka my hubby aka my B aka...blaa...blaa....semua itu adlh dia...ahaksss

yerlaaa...alhamdulillah aku bersyukur kerna dipertemukan jodoh ngan dia....alhamdulillah...moga dipanjangkn jodoh kami sehingga ke ujung nyawa kami berdua...amin

dazzling_948 said...

aku memuji nas adalah atas dasar keikhlasan dan penuh 'semangat kesukanan'..hanya mas dan nas yg faham..hehehhe...

masviona said...

betol tuh....hanya kami ber-3 yg memahaminya...ahaksss

prebetsabu said...

mmm.. kaedah cuba jaya... teruskan...


*bare in mind, aku ni tukang taip koding.. lagi suke data yg discreet.. yes no, 0 1... so.. aku tak pandai kiasan.. hahaha

dazzling_948 said...

ceh nas...taulah aku skrg tukang tampal setem and lipat surat..hahaha...
mcm nak koyak buat bungkus nasi lemak degree aku...
giller ahhh mampu nie.....
kerani jabat pos jadinye aku..

* bare in mind...srikandi xkan mudah mengaku kalah...hahaha...cuba hingga jaya!!

masviona said...

nas tuh mmg...mmg discreet man, sumer benda dia nk tukar ke ASCII code......
xsuka ada junction² nih...
dia suka direct to the ampang point jer...bak kata saiful apek...kuii
biarlaa ja...nnti dia gak yg cepat tua....tukang type koding...all the time asyik dok mikir psl koding jer....haaa xtau

Anonymous said...

Excellent, love it! pub toyota yaris mp3 Toyota staffing

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!