Header

Monday, June 19, 2006

Ada Apa Sama Itu ONCE ???????!!!




mmm... baru² ni, sejak si viona dok layan cd dewa pegi n balik keje, dia tak hbs² dok puji si ONCE tu.. aku pon tak paham la apa la best sgt ngn mamat endhon tu....

pantang kalu dia dgr lagu Dealova kat Era, sure dia marah.. sbb Era dah potong opening lagu tuh... viona kata, opening lagu tuh yg best.. sore si once ni romantik la.. itu la ini la...

patut ke aku jeles sam itu once?? stakat rambut camtuh, aku pon leh wat.. tungguuuu.. aku simpan balik rambut aku.. siap la....

cuma tang sore tu jeaku takleh ikut.. byk kali gak aku prektisss sore aku ni cuba tiru ala2 sore si once tu.. tp tiap kali aku cuba, sure viona gelak goleng² kat aku.. ye la... tau la sore aku tak sedap... tp dalam sedap tak sedap ni, time sekolah aku lead singer nasyid tau... menang sampai peringkat daerah lagikkk.. siap la ko once......


ahahha.. overall, aku tak marah kat viona atas "hobby" baru dia ni.. takde hal.. bukan leh dapat pon si once tu.. hahaha...

nampak gaya, aku kene sediakan 2-3 keping cd lagi la.. sbb cd yg ada skrg ni, tiap ari dok main.. sure osak punya si once tu punya cd.. hahaha...

jom undi.. sapa pilih mamat no1, angkat tgn!!! muahahhahaa AFUNDI la plak
Camna?

3 Comments Uols:

idungPanjang said...

this just came in... our sources said that the fellow "mamat no1" will menang tanpa bertanding !! this is certified and audited by an established audit firm!

HAH!

ahahha... lama tak update pesal nih? skali update lawak la plak..

cayalah prebet.. viona.. aku pon suka sama itu once..

prebetsabu said...

ahahhahha.. malu seh...

masviona said...

huhhh...B.." 'mas' jgn begitu kokkk!!"...gue cuma suka bangat sama suara nya aja...bkn org nya...alaa sama mcm kata nya shanty dlm lagunya..."Jangan fikir aku kan mencinta. Ku hanya kagumi, hanya memuji."...itu saja 'mas'...hehhe.

kok dsuruhnya AFUNDI...sure ler aku akan vote sama itu "mamat no1"...kui2

oohhh...B...TIADA YG KE 2....i/Allah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!