Header

Wednesday, July 12, 2006

aku suka.. ko suka tak?

18 ltr/km city driving.. sapa leh celen? aku suka.. ko suka?
full tank +-rm67, leh g +-62okm city driving. aku suka.. ko suka?
dari taiping isik full, balik kl, leh jalan2 3 hari lagi kat kl, minyak takhbs lagi.. aku suka.. ko suka?
boot besar leh isik byk barang. aku suka.. ko suka?
drive rasa "solid". aku suka.. ko suka?
gear smooth. aku suka.. ko suka?
auto, tp ada "manual" 7 ratio kat stering cam F1. aku suka.. ko suka?
dari seri kembangan ke seri hartamas ikut puchong, kelang lama, pj.. jem 95%, minyak 14++ ltr/km. aku suka.. ko suka?
enjin senyap.. kekadang tak sedar pon enjin dah start. aku suka.. ko suka?
ultra seat leh lipat2 kusi. aku suka.. ko suka?
safety features byk. aku suka.. ko suka?
free servis(myk itam, myk gear.. etc) slama 2 thn.. aku suka.. ko suka?
interest rendah.. 2.xx p.a .aku suka.. ko suka?
resale value tinggi la jugak. aku suka.. ko suka?
so far, brand ni terbukti dgn reliability. aku suka.. ko suka?

so kalo ko pun suka gak mcm aku suka, apa bendenye yg kita suka kan tuh?
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!