Header

Monday, July 24, 2006

Lamanyyerrrr!!!

Huhhhh…lama giler aku dah x wat perper n3 kat blog masvionanas nih!!!!dah hmpir cecah bulan2 gak ler…erm…sori ler manyak2 pada sesapa yg tertggu2 n3 aku, ada ke org yg ttggu2 nye???ahaaksss. nasib ler prebetsabu jer yg rajin dok post n3 kat sini.
  • -rombongan blk ke hometown reramai konvoi berkereta2….aku ada nk wat kenduri kesyukuran sket. Skali ngan my beloved mama n abah pun join skali.
  • -xsmpai 2 weeks pastu blk hometown lagi kali nih aku berdua ngan prebtsabu jer coz teman dia kena jengok site kat klantan…blk sini aku angkut skali ngan my beloved ayah lak dok kl
  • -pastu weeked tu lak bwk lak my ayah gi jenjln umah abg long kat tepeng.
  • -satu benda yg xleh lupa ialah….i got a car crash ngan kete baru akibat drp kemengantuksskan yg amat sgt…sib baik sket jer.apa tdknya blk klantan smpai umah kol 4 am pastu dh xtdo dah terus siap2 dtg opis..apa yg xmengantuks nyer…..satu benda yg aku respect ngan prebetsabu ialah…dia xmarah pun diatas kecuaian aku tuh..dia very understanding (thanks B..ilu so much)…dia kata nasib baik aku xde ape2…w/pun aku tau yg dia syg sgt ngan kete baru kami tuh…aku lak yg rasa bersalah sgt2..walau mcm mana pun tetap bersyukur coz xder perper yg major ler just no.plate je yg dh retak…alhamdulillah.
  • -wat rombongan ke kebun my abg long punya staff….konvoi lagi beberapa bijik krete gi angkut buah durian n manggis aku ingt nk mkn2 jer skali dia tapaukan kat aku satu guni besar buah manggis..blk umah xde sapa yg nk mkn aku sedekah jer kat my mama mtak dia distributed kat jiran2 n bawak opis sket..kasi kat member2 opis.
  • -aku dpt anak buah baru…AFIQ DARWISH namanya…cute sgt…bila lah agaknya time aku lak ek??????pesan kat diri sendiri..”saba jerlaaa, i/Allah ada rezki nnti ”
  • -futsal dh jrg2 turun dah..ada skali tuh leh lak aku gi tp xde sesapa geng futsalistic kat sana…skali aku tersilap info ler..aku gi hr yg diorg dh batal kan…apa lah nasib.


Ok lah nnti2 aku smbg lagi yer..skrang nih nk kena smbg keje blk…ptg nnti aku ada demo nih ngan org kuat kat EPF…heheh..nasib baik ler aku dh wat preparation awal2 lagi..so perper pun doa2 ler supaya presentation aku nnti success eh kengkawan sume…i/Allah…amin.

Author note's: hr tuh mya ada ler sebarkan virus kat aku..tp aku lom ada masa lagi nk psot kat sini..nnti lah ada masa saya psot ek mya...sori ler klu dh basi dh tajuk tuh...hehhe.


Camna?

3 Comments Uols:

kumbang said...

viona...ko yg bz aku yg rasa sepi...ahaksss...ayat aku nih.....bkn apa sepi coz xleh nk baca coretan ko...hehhe

Jonh Neo said...

Good morning masviona, You can sign up Party Pokerwith CODE: RB2006 to get bounus :20% upto $100. regards

idungPanjang said...

eh he sibuk lak si jonh ni.. blah blh syoh syoh

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!