Header

Friday, February 23, 2007

>< 9 month.....

Yuuuhuuuuuu....hiiiii...kabere sume????member2..sabat2 baik...kwn2...sedare2..n blogger2 sumer....hari berlalu....siang mlm bersilih ganti...menit berganti menit(ikut slang once..nyanyi)..dh hampir 10 bulan aku meninggalkan n berbiarkan blog aku nih terbiar layu..berhabuk dan berkusam..sungguh lama sekali xku sangka2.....prebetsabu dah bape kali dok request soh aku aktif balik aku wat deeekkkkk...jer...kengkononnya bz ler....kuang3x...bz betul aku ek.....bz tuh mmg yer ler...tp alasan yg plg tepat ialah...mls campur ngan xde mood...w/pn hari demi hari bermcm2 peristiwa n mcm2 idea dtg utk aku kongsi ngan korang sumer.....
n...apa yg aku nk citer gak ialah smlm adalah kali pertma aku turun main futsal blk selepas hampir 9 bulan aku tgglkan nyer....n kesannya hari aku dpt rasakan badan aku dh sengal2 semacam....habis urat2 sendi aku yg selama nih...dok rilex...best jer dok bersenang lenang...smlm berkeje keras...so dapt le rasa penangannya hari nih....
ooo.....kawan2 sumer...byk betul aku nk citer kat sini.....al-maklum jerlah...yg aku dh peram n pendam hampir 10 bulan nih...mcm2 benda yg dh jadi......aku rasa hari nih aku semacam start ngan semangat yg berbeza....kuang3x....semangat rumah baru agaknya.....muaahaaa.....fyi....kawan2 sumer..aku dh start moving to new house.....w/pun xabis kemas lagi tp aku still rasa hepi....maklumlah umah sendiri...walau kecik...walau xseindah mana...tapi itu adalah hasil titik peluh kami berdua....sebenarnya ia lebih kepada symbol of love utk aku n prebetsabu....."B...rumah tu adalah simbol betapa kukuhnya cinta kitakan, sekukuh konkrit2 tuh"....ehhh....konkrit tuh kukuh kan...haaaa....udah2 le mas..aku nih pntang sket...klu dh mula start nk jiwang tuh.....kang aku meleret...korang lak yg terasa mual kang...so better aku stop dulu before anak tekak korang sume mual....hehheh...c u letter...


Author Notes: skrang ni aku xberapa nk bz....so aku leh le post n3 slalu...hehhe....tp klu bos aku aku terpaksa ok...aku highlight sekali lagi...aku TERPAKSA...pretend LLB....look like bz...sbb bos aku pantang sket klu tgk org yg xde keje nih.....TERPAKSA ok....bukan saje saje ye
Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

syabbasssshhh.. akhirnya tulis gak dia...

mmm.. napa tak masukkan skali gambo2...

nak pi semayang sat.. nnti komen lagik

masviona said...

heheh....nk mskkn gmbr???ada byk nih koleksi nih...yg mn satu...kuang3x

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!