Header

Wednesday, August 29, 2007

Avin....her name

Sudah sekian lama rasanya blog aku nih dh bersawang, bahkan aku rasa bukan stakat tuh jer malah dh ibarat hidup segan mati xmahu lagi dah aku rasa. Bukannya xmahu update n3 baru tapi setiap kali aku nk update ada jer halangan dan rintangan….cheh…ayat mahu kasi power tuh…hehe…tp aku rasa yang paling elok untk dijadikan main reason adalah sikap M_L_S tu hah…heehehe yg lain2 tuh ajinomoto penambah perisa je.

Dh berbulan2 ke dh mkn tahun dh aku xmenaip apa2 n3 nih, rasa janggal pun ada nk menaip balik nih. Biasala mcm2 benda n peristiwa dh jd dlm kehidupan aku nih, dh byk sgt dh xterkira dh ngan jari jemari ku sakit semua benda2 tuh sume namun apa yg plg penting yg aku xsaba rasanya nak share ngan korang sume adalah tentang sorang baby nih…Avin Nurdamia Alhamra namanya. Nilah dia kisah baby sulung aku n prebetsabu. So apa lg enjoy the pix here
Camna?

6 Comments Uols:

Anonymous said...

Viona...cutes and tembamnya baby ko.eeeeiiii...geramnya...rasa cam nak cubit2 je pipinya...mata aku rasa ikut ko le viona sepet je aku tengok...keturunan cina or jepun ke ko ni ek???

masviona said...

thanx..haaha...jgn cubit pipi baby aku ek..hehe...kiss dia boleh..yeke matanya ikut aku???sepet ke mata aku nih...aku rasa biasa2 je....aku keturunan arab dah...kuang3x...eh siam kot...hehhe

idungpanjang said...

waaa.. senyap2 tup tup ko dah beranak kecik.. tahniah.. well.. aku rasa mmg baby ko tu mata mcm ko la.. sepet!

tembamnye.. rasa mcm nak cubit2 aaa jugak!

masviona said...

:)..thanx idungpanjang...btw lama dah aku xnmpk komen2 ko yg slalu aku rindui...eceh..heheh..pepepn aku bru noticed rerupanya ko nih mmg peminat setia blog aku ni kan...
dah le wei...jgn aaar cubit2 baby aku wei...nnti ngangis dia weii...kiss la kiss aku benarkan...:)

celoreng said...

2 cutes girl...heheh...little girl pn cute

prebetsabu said...

ehemm.. those 2 cute girls is mine!!

ahahahha.. sorry.. the adult girl is not available, but the little one is single n available in 24 years time.. b4 that, langkah mayat Walid dia ni dulu.. hhaha..

*aku mmg garang

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!