Header

Monday, September 24, 2007

Rocker

Ahad lps second time Avin melepakkn dirinya kat Mid Valley, so ni dh kira kali ke-2 gak le aku berbuka di Mid Valley smlm just berbuka kat KFC je saje nk try kuah satay tuh...not bad la jugak...kiranya leh diterima oleh anak tekak aku n prebetsabu le, actually plan nk kuar awal lg n destinasinya bukannya Mid valley tp we all sefamili cdng nk gi Berjaya Times Square...sebab aku teringin nk makan kat shoba2 tp memndangkan kelewatan masa yg berlalu akibat kami bersiap lmbt...maklumlah...Prebetsabu pun penat bru smpai kl ptg Sabtu tuh lepas travel ke Utara...aku pun agak kurang tidor dek melayan si anak dara cute yg cinonet tuh...so terpaksalah ubah destinasi ke Mid Valley saje sbb dekat sket n xyah le nk msk town KL yg sememangnya dh terbukti kehempehsan trafficnya...bukannya ada apa pun saje nk cari handbag raya...heheh...xdelah actually nk cari benda nih kat Avin....bouncing or lebih tepat lg baby rocker ler kata omputihnya....tp sesambil tuh sempat gak aku menyapu handbag raya and sandle raya...hehe...





Camna?

4 Comments Uols:

celorong said...

tembam betol la Avin nih...cumel sgt...amboi bonda ngan walid dia siap pkai baju kaler sedondong lg...romantinyeeee

Anonymous said...

wahwahwah.. enjoi sakan ko ek viona ngn baby ko tu... merayap je kojonye..

neway, pesal aku tgk cepat benor baby ko besar? cute lak tuh..

eh laki ko tu pandai ke bg susu.. ke just berlakon aje depan kamera.. hawhawhawhawhawhahw

*lawa la plak bouncy net ko beli tuh.. ko ni kaya ke ek.. beli brg mahal2 je aku tgk.. untung jd baby ko..

prebetsabu said...

cepat ke avin besar... standard je aa..

aku bukan pelakon, so aksi aku bg susu tu adalah aksi nyata.. hahaha

ada ke org kaya dalam dunia ni? sekaya2 org tu pon cuba ko tanya, sure dia still tak puas hati nak kaya lagi. rezki tu ada, cuma nak cari n usaha je la kot.

masviona said...

Ahaah betul tu...avin pun sama je mcm baby2 yg lain gak..alhamdulillah syukur so far xde apa2 problem lg...n kami berdoa semoga Allah mempermudahkan segala urusan kami..moga avin sihat dan membesar dengan sihat dan baik.

jgn memain ye..aksi2 prebetsabu dlm gmbr2 ni adalah benar semuanya....bukan hanya lakonan...hehhe

so far alhamdulillah kami amat2lah bersyukur dgn rezki yg dikurniakan Allah utk kami sekeluarga...nk kata kaya tu xdelah tp bolehlah utk hidup dgn cara wasatiahnya....syukrian..moga2 Allah sentiasa memurahkan rezeki kami dan memberikan keberkatan kpd kami...insyaAllah...amin

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!