Header

Friday, September 21, 2007

Once...Aku Mau

Auuuwwww wow wi wuuuu....Once ngan lagu baru...oooohh...artis poojaaan hatikuuu....i like u dr dlu hingga kini....ayat mengeletis dr aku.....kuang3x


Kau boleh acuhkan diriku
Dan anggap ku tak ada
Tapi takkan merubah perasaanku
Kepadamu

Kuyakin pasti suatu saat
Semua kan terjadiKau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Selalu bersedia bahagiakanmu
Apapun terjadi
Kujanjikan aku ada

Kau boleh jauhi diriku
Namun kupercaya
Kau kan mencintaiku
Dan tak akan pernah melepasku

Aku mau mendampingi dirimu
Aku mau cintai kekuranganmu
Aku yang rela terluka
Untuk masa lalu

I really dedicated this song to my beloved hubby...Prebetsabu...
B...i luv u...sungguh2 nih, amat sgt...biarpun V ni agak susah sket nk luahkan ni compared to B...but now...betul2...i luv u so sorely...n i miss u too..B, V rasa 1 week tu terlalu lama lah plak or mayb sbb ni fasting month..kena buka tnpa B...w/pun family yg lain ramai lagi...mama abah n semuanya ada...but still rasa cam xcukup korum...errrmm...tmbah2 bila ada Avin...still lg sedih kalau ingt kat Walid dia xde sama utk sama2 lihat perkembangan terbaru dia...ermmm....moga2 hari sabtu cepat dtg...oooowwwhhh.......tetiba je rasa serba salah nk posting n3 ni ke x....errm...malu...tp postimg lah gak...sbb kdng2 kta kena luahkan apa yg kita rasa...rite B...:)
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!