Header

Thursday, September 20, 2007

Perlukah diberikannya Nestum..???

Gambar terbaru Avin yg disnap sewaktu dia mengantuk gilerrrs oleh aku...heheh




Iniler dia kisah sorang budak cinonet yg umurnya lom smpai 2 mnths tp dah pandai nk makan makanan lain selain drp susu....errm...biar betul tp mmg betul pun ituler yg terjadi pd my cute Little Angel...Avin Nurdamia Alhamra or nama glemernya Avin...or Wan Anom dia pnggl Damia.
Smlm Wan nya mereport kat aku katanya budak cinonet nih dah xcukup minum susu 3 auns jer...lepas abis 3 auns dlm xsmpi after 1 hour mesti merenggek...ngangis2 lapa balik...apa ke kesnya tuh....dh bagi air masak still merenggek2 lagi...melalak actually...mintak diisi lagi...so solutionnya smlm aku pun pergilah membeli nestum beras plus soya utknya...actually aku risau n agak gabra nk membenarkan my cute little angel nih diberikan makanan tuh...sbb dia still kecikkan...bila terbaca kat tin nestum tuh lagi le aku kecut perut..."tidak dibenarkan untuk bayi yg berumur dibawah 4 bulan"..something like that le wordings dia...eeeii...yg Walid dia lak xabis2 risau siap telefon n sms kata takut nnti baby dia jd gemuk....oooo...rerupanye dia risau ank dia jd baby yg gemuk...kuang3x.





Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

alahaii.. baru 3 ari b outstation, dah tembammm dah si Avin..

mmm.. avin ni sume nak cepat... baru 2 bulan nak mamam dah... takpe.. nnti cepat dia leh tolong wat keje umah...

ahahah

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!