Header

Wednesday, September 12, 2007

Puasa Pertama Moga Diberkati

Puasa tahun ni, adalah merupakan puasa petama aku n viona bersama ngn ahli baru kuarga kami, Avin Nurdamia Alhamra.

tatau la nnti cmna sure kelam kabut.. mana nak prepare utk sahur, mana Avin melalak, mana nak cukupkan tdo sbb avin jenis berjaga malam, mana nak siap utk keje, mana nak beli lauk buka, mana nak terawih, mana nak itu mana nak ini..... perrggghh

Moga puasa n raya yang akan menjelang ni menjanjikan pengalaman yg indah utk kami sekuarga..

yeay.. raya tahun ni family aku leh kutip duit raya lak.. dah 2tahun asyik memberi je.. kini giliran Avin uk kutip dari aunty2 dia yg kaya raya tuh plak.. hahahahaha..
Camna?

6 Comments Uols:

sue-ana said...

sabo jelah,abg nas..dah mmg tu keje seorg walid..hehe.mesti ada org yg tdo dlm opis masa bulan pose ni..hehe(",)

masviona said...

mmg pun Sue nak kena byk saba bila dh ada baby nih...semangat nk kena kuat..xleh lembik...jalan mesti kedepan jgn ke belakang...ehh...dah melalut smpai ke iklan petronas lak..

heheh...ada ke walid dia ingt kan nk collect duit raya lak..kuang3x..

sue raya nnti dtgla umah akak ye...bersemangat betul pose pun lom gi dah ajak utk raya..hehhe..semangat biar kuat..heheh

idungpanjang said...

kuat kan semangat..
tabah kan hati...
banyakkan bersabar...
budak kecik mmg byk kerenah..
asyik tukar personaliti.. kene layannnn..

apa2 pon, semoga bulan ramadan ni membawa berkat kat korang sume khasnya, dan umat islam amnya.

sue-ana said...

InsyaAllah, kak Mas..kalu ada makang2 mcm aritu,confirm saya dtg nyer..saya ajak Ida skali nnti..hehe..blh gak jumpa Avin yg comey tu..tp harap2 walid Avin x collect duit raya dari Aunty Sue ni gak udahle..sengkek seh, anak sedara saya je pun dah masuk 26 org taun ni..sama mcm umur saya..huhu

masviona said...

ha tul tu idungpanjang..
ko nih mcm org dh ada experience je..dh ada ke?

masviona said...

haah sue ajak le ida skali...dia pun dh lama dh akak tak dgr kaba brite..
insyaallah makan2 tu adalah klu ada rezki lebih..:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!