Header

Wednesday, September 19, 2007

Sepi ku sendiri..chewwahh

Erm...xde xtvt yg menarik sgt sepnjg minggu nih..al-maklumlah skrang ni prebetsabu xde kat sini....dia berkelana menjelajah ke Penang, Kedah dan Perlis, as usual, if dia outstation kat belah2 sana dia akan menjelajah sume site2 nye...aku n Avin agak sedih le nk melepaskan dia pergi tambah2 lagi di bulan yg baik nih kan..tp memandangkan dia pergi pun kerana tunututan keje..so have to ler kan..aku kan penyokong kejayaan suami xkan nak halang kot...hehehe. sadis beb mlm senin tuh buka puase sensorang..tule degil mama kol tnya nape xdtg Pj je aku ckp le...erm...aku dh huhak huhak...xtau nk bg alasan apa...ni kes saje nk cari privacy le kununnya...ha naaa..amik le ko privacy sgt ler...jiran2 sebelah umah pun berbuka kat luar agaknya.

Nasib lerrr semalam aku ada majlis berbuka puase..majlis ke???heheh mcm tahun2 yg lepas team Futsalistic every year akan wat majlis nih. This year pun venue dia still the same..Village View Bangi...saje je suka2 beramah mesra... Eventhought ramai yg xleh turun tp majlis tu still happening n havoc (majlis lgi jgn mare eh kengkwan xtau nk guna words apa, tu je yg dok terlintas kat mind aku right now). Even aku dh lama tak turun main tp aku still appreciate they all sbb still ingat kat aku nih...errm...pasni aku xtau le bila masa lak aku leh turun utk menyepak2 bola futsal tuh...yerla Avin kan still kecik lagi. So rasanya dlm masa terdekat nih aku akn stop lu kot xtvt berfutsal nih...tggu le Avin besar sket baru start balik kot.

ockeyy.. kat bwh nih ada sket pix2 yg ada terselit muka aku...ni aku curi dr mimi punya flickr...so credit goes to mimi or mimsmash...hehe




Camna?

2 Comments Uols:

prebetsabu said...

alalalala ciannyeeeeeeeeee..
xpe b gi tak lama.. jumaat ni balik la.. sabaaa..

*isau kat avin meragam mcm tak cukup susu je. takkan nak sumbat nestum umur baru 2 bulan

masviona said...

sob..sob..cedihnya...lambatnye rasa nk tggu jumaat nih...

tulah tp nk wat camne dh dia mmg xcukup minum susu je nk kena le kasi mkn gak...tp xleh kasi everyday le

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!