Header

Saturday, January 26, 2008

Masviona is now an entrepreneur !

Byknye yg aku nak story ni....

Fisrt biar aku start ngn buah hati Princess Avin kitorang ni.. skrg dia dah 5++bln.. dah pandai merangkak dah pon.. cute la dia tu skrg.. dah melasak.. dah pandai merajuk klu org marah dia.... tp yg bestnye, bila bwk dia jln2 or gi function, dia pandai bwk diri dia... dia tak meragam pun..... bagus!





Berkenaan tajuk tu plak, dgn bangganya aku nak isytiharkan, kini wife aku, Masviona telah dgn rasminya bergelas sbg seorang usahawanita!

Kami skrg dah bukak kedai. Alhamra Auto Spa... di Tmn Kajang Impian, Sec 7, Bdr Baru Bangi... kitorang start dari bulan 12 aritu lagi.... alhamdulillah.. now its gaining momentum n popularity...

Setakat sebulan kitorang beroperasi ni,Alhamra Auto Spa dah ada not less than 30 regular customer... rata2 puas hati ngn hasil cucian.. Ahamdulillah.

Bagi mereka yg nak try khidmat spa kereta kami, silakan :



ALHAMRA AUTO SPA
13, Jln Kajang Impian 1/2,
Taman Kajang Impian,
Seksyen 7, 43650,
Bandar baru Bangi
03-89250445

Ni antara profile bergambar kami.. klik di sini
Camna?

2 Comments Uols:

Merc Lama said...

Aku dah pergi tpt kauorang hari itu...

aku bagi kauorang 4.5 dari 5 bintang...!

Berbaloi & aku amat puas hati!

masviona said...

yeke...tq
ko nih yg mn satu ek...bila dtg?

hhehee...mana hilang 0.5 bintang lg tuh???..:)
kalu ada terlebih kurang tuh aku wakil dr ALHAMRA dahului ngan maaf ye..

tp kalu ada komen or cadangan mmg sgt2 la dialukan untuk merperbaiki mutu perkhidmatan kami..anyway thnx ya

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!