Header

Monday, February 25, 2008

Gigi dan Kasut Pertama


Inilah dia kasut pertama my little princess...sonok skali dia nampaknya dengan kasut baru dan pertamanya, habis satu umah dia tawaf...entah brape kali dia tawaf kt umah tuh.(tawaf pkai walker ler)
satu lagi koleksi kasut yang Avin ada. alamak deduanya pink karer...baru i prasan u...tp xperla diapun baby girl mmg xleh lari ngan kaler pink nih...



ni plak gmbr dia tgh ketawa menggelegak ngan 2 batang gigi pertamanya...tapi baru jer sebatang yg dah timbul...sebatang lagi masih malu2 untuk menonjolkan dirinya...huhuh. aku lak yg terover excited habis sumer org aku criter..kat prebetsabu apatah lagi dengan bersemangat n berbunga2 riang aku berceriter.
Camna?

4 Comments Uols:

sue-ana said...

comeynya avin!!dh pndai bertatih2 jatuh ke,kak mas??bila la nk dapat jumpa avin nih..hehehe

masviona said...

aah tu le pasal sue, dia dh pndai daa..mmg aktif sgt. xleh tggl dia sndri kejap pun,pantang lepa sket sure ada ler action2 dia yg mengecutkan perut nih haa...:)...hepi tgk perkembangan dia..
sue kalo nk blk kl nih xde nk announce...klu x leh le jupe2 gak kan, dh lama dh xjupe ngan sue n yg lain2 masa kt LJT gak

sue-ana said...

hehe..sori r kak mas..sbnrnya segan nk kaco businesswoman berjaya ni.hahaha.lgpun kadang2 balik on d spot,xsempat nk kabo kat sape2.lgpun,kita ni bknnya artis,nk announce kepulangan kt sume org.hahah.nnti maulidurrasul saya blk KL.insyaallah,saya cntct akak ek.(",)

masviona said...

ala sue..segan apanye..waa businesswoman berjaya tuh..syoknye baca..hehe..insyaallah.
KL cuti ke ek time maulid tuh..lupa la..
jgn segan2 eh bitau je...:)

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!