Header

Tuesday, February 12, 2008

The Love Letter Collection

Jika ditanya tentang cinta, macam-macamlah jawapannya. ada cinta yang bawa ceria, ada cinta sanggup merana. sanggup berkorban apa saja. hilang kawan, hilang keluarga. lebih baik cinta pada yang Esa.....

ceria jer kan agu amy mastura nih...huhuh...act. aku bknnya nk berckp pasal C.I.N.T.A pn skrang nih.kalu nk berckp psl topik cinta nih, seminggu pun lom abis2 lagi. cumanya apa benda yg aku nk coret dlm n3 kali nih ialah heheh...sesuatu yg xleh lari dr cinta gak ler....hehehehe...love letter or dlm bahasa ibundanya...surat cinta.

mesti bebudak jaman skrang nih, dh lupa dah psl surat2 cinta nih sume kan...almaklum lerr jaman it ler katakan...sume main sms jer....sms cintan cintun rindu rinduan tuh sumer...w/pun aku nih pun bdk it....graduate pun in cmptr science...tp aku sempat gak ler merasa kenikmatan dan kesyokkan terima love letter nih....even coretan ringkas pun ada gak....dr pakwe wajib le...but kengkadang dr secret admirer pun byk gak.

sebenor2nya aku tetiba nk tulis psl nih sbb, aku mengemas barang2 lama aku...buku2 time study2 lu..almaklumlah sejak abis study lu asyik dok terperuk jer dalam kotak tuh...nak buang sayang lak rasanya.jgn xtau lak aku nih mmg jenis yg suke simpan buku2 nih, setiap kali aku pindah kemana2 aku angkut skali....usah kata buku study surat2 cinta khazanah2 yg dah berpuluh2 thn pun aku simpan gak tau. pernah satu hari tuh Prebetsabu terkezut tgk koleksi surat2 cinta aku masa zaman2 remaja lu, time tuh kat umah kg. kiranya aku dlm proses nak melupuskan khazanah2 lama tu ler, kiranya nk tutup kitab kisah2 yg dedolu tuh, lagipun masa tuh tgh bz dok bersiap nak settlekn persiapan kawen...huhu..even kad kecik kat kotak hadiah pun aku simpan tau. ok berbalik pd kisah aku mengemas buku2 masa study luh tuh, kalu korang nk tau dah genap setahun aku pindah umah baru nih...ni ler pertama kali aku nk mengemaskan koleksi buku2 study aku dulu, aku dah plan nak beli display rak nnti nak letak sumer2 bahan2 ilmiah kat situ...sbb aku nk pupuk sikap sukakan membaca dan membawa nilai2 ilmiah nih kat baby aku nih...even baby aku nih baru jer masuk 6 mnths tp aku rasa nilai2 mcm tuh perlu ditanam dr seawal mungkin...supaya anak2 kita nnti cintakan ilmu, wah2 berfalsampah lak plak aku...ada gaya ibu mithali tak???heheh, alamak terganggu lagi criter aku nih...oklah senang criter aku terjumpe salah satu surat cinta aku masa dedulu...kwang3x.tp mamat nih bkn ler pakwe aku pun dia nih just peminat misteri aku ler....but dah lama2 tuh dah xmisteri lagi dah..coz dia dh berani depan2.rerupanye dia pun budak sama course ngan aku gak tp major lain...so kiranya xberapa nk kenal sgt ler.

apa yg uniknya psl surat dia nih...sbb dia menggunakan bahasa pengaturcaraan, programming langguage ler dlm kata lainnye untuk meluahkan isi hati dia. kalu bebudak cmptr nih sure tau...c, c++, GLUT...huhu.

Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!