Header

Monday, February 18, 2008

Makan Time at Nandos



Last saturday kami bershopping di Mid valley..plan asal just nk rewang2 saja...ala2 windows shopping gitu, tp akhirnya melayang gak ratusan duit Prebetsabu...huhu..memula tergoda bila masuk kat Cartoon Worlds...tp xperla berbelanja utk anak tersayang kan...pastu tergoda lak bila digoda oleh promoter kat watson....dlm hati xperla membeli pil2 vitamin...n makanan kesihatan...utk kesihatan diri sndri n family kan, kesihatan tu kan penting utk kita, prebetsabu telah melayangkan almost rm200 henget untuk pil2 vitamin sahaja untuk aku.pastu tergoda lagi sbb dapat 4 keping voucher hsl drp membeli pil2 vitamin td...apalagi memborong lagi le kami...huhuh.
Pas dah abis memborong, kami saje je merewang2 dlm mid valley dr ujung sini smpai ujung sana, dr satu floor ke satu floor kami wat keje tuh, sbnrnya ni adalah kes nk lepaskan geram sbb dah lama dah aku n prebetsabu xleh merendek n merewang2 smbil beromantik-mantikkan serta melupakan tekanan kerja or apa2 stress yg lain, time mcm nih mmg kami akan lupakan sume masalah...bebaskan diri dr sume yg mengganggu....apatah lagi dihari minggu, sejak ALAHMRA AUTO SPA dibuka masa kami byk dikedai jer.
Pas dah puas berjalan, perut terasa lapar lah plak...aku ajak prebet makan kat teppanyanki...tp prebet menolak...katanya nak makan yg ada nasi..erm....mcm ler kat teppanyanki tuh xleh order nasi.layankan ajer lak..so pilihan kami adalah di Nandos.
avin lak start wat ragam kat nandos tuh...nasib gak le dapat menghabiskan makanan tuh...avin skrang nih dh makin lasak...suka meng explore...sume benda nk dipegang n d sentuhnya...tgk sajelah gambr2 diatas. pastu skrang ni dah pndai bila dh buring...dia akan merenggek2 mintak perhatian orang....erm...hepi skali...moga saat2 seperti akan sentiasa hadir menemani kehidupan kami.
Camna?

4 Comments Uols:

Anonymous said...

waaa...dah besar lah avin..dh nk jd ank dara org dah...makin hari makin cumel lah...mcm i..huhuh

masviona said...

haaa tu ler dah besor dah...tp idak ler jd ank dara sunti gi...cumel mcm uuu...huhuh

perantau.timur.tengah said...

mas, aku makan gak vitamin.. tapi mintak kat spital putjaya jer.. wakaka doktor.. saya tak cukup vitamin la.. nak multivitamin leh? hah sebotol dia bagi aku..

masviona said...

yeke...untung le ko..dpt free aku nih sume kena beli...multivitamin le...fish oil ler...omega ler...huhuh..kang ank dh besar sket...appeton le..minyak ikan kod ler..utk otak...huhu.tp xperla kesihatan diri tuh penting..lebih dr segalanya.

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!