Header

Tuesday, March 25, 2008

Avin @ Besday Party

Last Saturday 22/3 Prebet's family telah attend ke besday party kat Shah Alam. Besday boy nya nama Mohd Alif Danial n niler first time Avin menghadirkan dirinya ke acara sprti ini...first time dlm hidup dia tuh sbb tuler aku teringin sgt nk coretkan kat sini supaya nnti leh ler dijadikan kenangan2-an.

Tp pergi tu pun xde drancang sgt sbnrnya, tetiba je My Mama kol tgh tuh ajak gi, memandangkan kt kedai pn dh leh tggl dah, so pergi jerla.Dr umah gerak ke PJ lu amik My Mama n My Abah then trus pecut ke S.Alam.


Aksi2 Avin yg ngalahkan besday boy lak kat party tuh. Dia lak yg excited lebih.


With Alif...besday boy


"Damia...meh lah ngan Wan. Bonda Damia xde gi mana pun..tu ha ada kat depan tu jer". tuler antara ayat2 Wan kt Avin sbb dia skrang nih xleh nmpk aku bergerak sket mesti nk ikut jer...pantang ler...ngan orang skrang nih dh xnak sgt dah!!! kalu aku xde kt depan mata dia..baru ler dia nk gi ngan walid dia...ngan org yg baru2 kenal lg ler susah.tp bila org tuh agak2..senyum2 jer...mcm jinak2 merpati gitu..huhu.


We olls 3 beranak. Walid Avin mmg xsah kalu xmsk dlm gambar..huhu lg satu habit Walid nih mmg suker sgt amik gmbr sndri...slalunya gmbr2 we olls bertiga or berdu mmg dia snap sndri.
Lps dah blk party tuh anta My Mama n My Abah kat umah n we olls lak gi bershopping kat Mid Valley lu then baru ler gerak balik ke Kajang tuh pun xbalik umah lagi, singgah umah member lu kat Saujana Damai sbb diorg wt house warming..ada acara mkn2 lg...huhu. smpai umah dah dkt kol 12:30 mlm gitu.
Camna?

2 Comments Uols:

cinoda said...

hiii baby avin..u r sooooooooooooooo cute...leh cubit pipi tak?

masviona said...

hii cinoda...nk cubit pipi avin mn leh...kisss leh la

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!