Header

Monday, March 03, 2008

Demam Pilihanraya

Dah dekat2 ngan pilihanraya nih, mcm2 bentuk poster kita leh lihat.bersimpang siur kat tepi2 jlnraya tuh, usah kata kt KL nih kat negeri2 lain pun sama even ada tempat2 tuh ngalahkan nk ngundi sepanjang tahun dok berperang poster. ada nak bertanding parti mana yg lebih tinggi tampal poster ada tu lak nk bertanding parti mana yg menggebarkan bendera yg lebih besar dan mcm2 lagi lah. tp xperla lantakkan demo..dah ngundinya pun 5 thn skali ye dak..hehe.kang kalo xberhabisan kali nih takut kempunan lak nk tggu next 5 years dtg lagi kan.

Nak dijadikan criternye hr Selasa smpai khamis lepas bersamaan ngan 26/2-28/2 aku ngikut bontot prebetsabu ke Terengganu dia ada kerja kat sana, kt KT pun xterlepas ler dr kempen pilihanraya nih, mcm2 jenis poster, bendera n mcm2 jenis tagline yg digantung ditepi2 jalan raya, rasanya menjelang pilihanraya nih buluh2 dalam hutan pun semuanya habis ditebas nk dibuat tiang bendera.

tengah2 sungai pun leh jadi gak...demi untuk parti terchenta..huhu

Author notes's :Kalau utk org2 yg xdaftar mengundi mcm aku nih xde makna apa pun...huhuh.anak sapa lah nih????dh besau pnjang pn lom daftar2 gi ke?


Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!