Header

Monday, March 17, 2008

Entry Takder Title

Dah dkt seminggu gak aku xupdate blog sbb aku xder kt sini...aku balik my hometown...Kelate Darul Naim, negeri serambi mekah. Prebetsabu...suamiku yg terchintaa ada kerja kt sana so aku pun leh le mengekorr..smbl menyelam minum air lah kan..ikut suami sesambil menziarahi my mum n my dad n family serta sedara2 lain.

Aku ada benda yg nk dicoretkn kt sini, but tetiba jer bila aku start menaip...idea tuh hilang laks,actl berserabut dlm pala nih nk criter yg mana satu dlu pun xtau...xperla lenkali klu sensenang aku update lagi...but sblm tuh nk berterima kasihla ngan mya sbb dia still masukkan aku punya blog nih dlm dia punya list even aku xsempat nk emailpun kt dia.
mya sbrnya sy mmg nk emailkn kat awak...tp masa tuh sy tgh kelam kabut nk blk kg...so xsempat nk sent mail..dok kalut mana nk pk all the stuff yg nk dibawa jgn smpai ada yg tertggl n brg2 n harta2 sekangkang kera yg nk dtgglkn pun...kena make sure dok dlm keadaan yg baik n selamat...baik umah mahupun kedai. Anyway thnx a lot mya.

oklah kang sesenang aku update lg....bubbyee...

Camna?

3 Comments Uols:

Anonymous said...

asyik berjalan je keje ko nih ek..viona...xde keje lain ke?

masviona said...

asyik ke??
adalah dlm sbln tuh 2-3 kali...xdela slalu pun.
byk lg keje aku selain drp jalan2 mkn angin tuh..tp idak koser ler plak aku nk nulih nyer kat sini...:)
sesungguhnya jalan2 tuh aku punya hobi...n aku amat suka bila leh melancong..sekian adanya.
peace no war

prebetsabu said...

berjalan2 tu adalah merupakan satu konsep riadah n dapat spent masa berkualiti bersama kuarga terchenta... tak gitu?

ada rezeki n ada peluang, why not kita jalan2.. luas pengalaman....

bukanke jalan2 tu pun merupakan suatu kerja?

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!