Header

Thursday, March 06, 2008

Happy 7!

Hari ni genap ler usia budak cinonet kat atas nih masuk 7 tahun bulan. setakat umur dia 7 mths nih...aku rasa mcm2 benda dah dia pndai...tengok jerla keletah dia dlm pict kt ats nih...skrang kalu gi jalan memana dia dh xnk baring dlm stroller dah...nak duduk tegak je dlm stroller tuh then mata melilau kiri kanan..explore perper yg menarik perhatian dia. kat umah lak kalu letak dia dlm walker abis slrh pelosok umah dia ziarah bkn stakat tuh je skrang ni aku dh start aku xleh letak brg2 hiasan kecik2 kat bwh lg sbb dia terlalu ler ringan tulang..pantang nmpk brg sket sume nk disambarnya.

errm...stakat umur dia nih, dh hmpr satu mesia dah dia menjelajah except Johor kalu semenanjung la n Sabah n Sarawak. tp mayb xlama lagi dia akan mejejakkan kaki ke Sabah lak, tgk ler camne kalu plan aku menjadi leh le dia rasa angin negeri dibwh bayu lak...aku n prebetsabu dah pernah rasa dah.


Author note's : ooo...my little princess...u r so cute n genius for me...no matter what n no matter how...u r so brillliant for ur Bonda n Walid..we olls luv u very much n so sorely...moga Avin Nurdamia Alhamra membesar menjadi manusia yg berakhlak n berguna utk bangsa agama n negara n menjadi kebanggaan semua xspecially for me n ur walid. Thanx God..kerna menganugerahkan dia dlm hidup kami.
Camna?

0 Comments Uols:

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!