Header

Wednesday, March 05, 2008

Kemaruk Siakap 3 Rasa

Dek kerana terlalu kemaruk nak makan siakap 3 rasa 2 hari berturut-turut aku menjamu selera dengan nya. nasib baik ler dekat restoran yang berlainan.


Ni dimkn pd mlm 27/2 oleh aku n prebetsabu (hnya kami berdua je mkn..Avin kan lom leh makan nasi lg) di restoran Norazila KT. nilah satu2nya restoran yg happening wktu mlm di kuala terengganu..ramai giller org makan kt sini. jus anggur dia sedap..leh kasi 2 thumps up. Ikan siakap 3 rasa dia ok lah


Yg ni lak di mkn pd time lunch 28/2 kat restoran terapung KT. time we olls makan tuh kami ler first customer kt restoran tuh. xde org pun makan kat sini..mayb time aku smpai nih je kot..syok sgt suasana kat sini...ditiup oleh angin sepoi2 langguage...damai sgt leh memandang jauh keluar...berlatar belakangkan laut dan pantai...sesekali ternampak kapal2 n bot2 kecil nelayan mayb...n xterlepas pemandangan hotel di Pulau Duyung yg terletak ditengah2 laut tuh...teringin jer nk gi tdo kat hotel tuh...mesti syok kan...time aku dtg nih aku dok kt Primula jer...actl dh byk kali dtg primula hotel nih time matrik lu. n yg penting kat sini ada WIFI access free ok. Ikan siakap 3 rasa dia...best sgt coz ikan dia tuh digoreng celup tepung lu...leh makan sini lg next time.


Camna?

1 Comments Uols:

prebetsabu said...

hihihi... best jugak la dah lama tak outstation sambil bercuti...

yg penting, mana2 gi pon berangkut ngn Avin si princess tu.. motif utamanya nak bg dia byk pendedahan dunia luar.. takde asyik terperuk je kat umah.. balik2 tgk dinding, tv, lantai... at least bwk dia jalan camni, byk bende baru dia leh explore.. ye la kita yg org besar ni pon syok tgk tpt org, ni kan plak dia yg baru nak kenal dunia ni.. lagi la excited!

Sepanjang kitorang merendek kat KT, Avin takmo baring dalam stroller dia.. dia nak duduk kat depan mata meliar memerhati n tgn pegang kuat kat pemegang dia.. cute sungguh.. moga dia menjadi insan yg berilmu n pandai bwk diri...

Jauh perjalanan, luas pengetahuan!

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!