Header

Thursday, May 08, 2008

Hair Cut


Korank ingt lagi tak dlu aku pernah bitau yg aku telah membawa Avin Damia ke hair salun dikelantan semasa aku mengikut Prebetsabu bertugas di luar daerah...hallamak..skemanye ayat aku mcm wat karangan masa SPM lu lak rasanya..whateverlaaa.

Baru hr nih aku dpt postkn entry nih coz pix2 nih sume kt dlm HP Prebetsabu tersayang, dah hmpr 2 bln dah la gmbr2 nih terperam kt dlm HP dia. yelah masa tuh umur Avin Damia baru jer 7 mths , and now di dh 9 mnths daaa...sbb tu ler dia makin lasak n makin bijak selain drp dah pndai majuk...eeeiii...dia dh mcm paham tau kalu kita marah kat dia ker..puji2 dia ker..alkisahnya semalam, prebetsabu riba dia dlm keadaan baring kt atas riba..aku lak ada disebelah dia..then dia lak....syok jer dok pegang2 kaki dia then masukkan kaki dia dlm mulut...ermmm...aku harap sgt ler korank sume leh imaginekn mcm mana kedudukan dia masa tuh..then prebetsabu pun start ler ckp

"Avin damia..nop..don't do that"
aku lak..."Avin Damia..dirty la..jgn wat camtuh lah syg"

yg dia lak makin syok...pastu kami berdua nih dk ngomel2 ler....avin..damia...nop...jgn wat camtuh...xeloklah...kotor laa..dirty la...apa nih anak dara wat camni...blaaa...blaaa....byk gi ler ayat yg seangkatan dgnnye...

pas tuh aku kuarkan kaki dia dr mulut dia...dia senyap jer masa dgr kami dok membebel2 tuh..pastu kami senyap dia wat balik...

then aku pun tepuk manja lah tangan dia...ckp jgn wat camni lah syg..
skali di terus mencebek...n ngangis iyer yo ooo...jer...sampai hari nih xleh tahan nak gelak bila dok terbayang muka dia time tuh...huhu

aku n prebet apalagi..terkejut lah sbb dia mcm paham kan...aku terus amik dia...dakap2 n usap2 dia...makin kuat lak di ngangis2 manja tuh...siap wat terisak2 gi..alaaa...isak2 manja tuh..camne entah aku nk ckp.

lepas dh cium2..kiss kiss dia then usap2 smbil ckp..ala..syg bonda bukannya marah Avin..bonda n walid just nasihat jer....huhu.pastu baru ler berhenti nangis....errrmmmm

tuler kebesaran kuasa Allah...budak kecik mcm tuh pun ada hati n naluri...ermmm...sama2 lah kita renung2 kn dan slamat beramal...utk org diluar sana yg tdk berhati perut mendera kanak2 n melakukakn penderaan seksul lg tuh...mmg ler tdk berhati perut...serta tdk bertali usus...huhuh...weeeiiii...nape tetiba aku emo nih...aku nk criter psl hair cut je memula nih...skali dh melalut kesini lak, dah ler weii....enjoi the pix over there..:)...peace no war





Camna?

4 Comments Uols:

celoreng said...

hiii..avin damia
budak chumel n cute miut...huhu
bibir merah..muka bulat..mata sinarrrr

prebetsabu said...

hmm..celoreng... sapa ek ko ni.. gayanye mcm dah biasa jupe si princess Avin Nurdamia Alhamra ni... ehehhe

skrg ni kitorang tak saba nak tunggu Avin Damia pandai berjalan.. mulut dia skrg tgh becok tu.. bababababa mamamama behbehbeh iii.. rasanya dia ni peramah ni....

paling suka time umah kitorang ada guest.. dia pandai betul melayan tamu yg hadir ngn senyum simpul n pekerti dia yg amat memikat... pandai bawak diri.. insyaallah.

a^T04 said...

hii...sy link blog akak

masviona said...

hiii atie
leh jer..:)
tq sbb singgah sini

Disclaimer

Blog ini adalah sebagai Laman Peribadi.

Dengan melayari blog ini, adalah dengan ini anda bersetuju bahawa pemilik dan penulis blog ini tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kesulitan dan sebarang isu yang ditimbulkan. Segala isu adalah sebagai pandangan peribadi pemilik dan penulis dan tidak harus dianggap sebagai kenyataan rasmi.

Pihak pemilik dan penulis blog ini juga merakamkan setinggi-tinggi ucapan penghargaan kerana sudi melayari laman blog ini.

***********************************

You can read my blog as often as you can but please don't simply try to judge me just because you read my blog everyday.....huhuhu. I admit i'm not a perfect person but i've my own personality.

I know i write about my life, my family, my hobby and etc in my blog but still you don't have any reason to judge me because i believe what you read here is just ONLY A LITTLE PIECE part of my life. Please bear in mind just ask yourself who you are to judge the life i live??? Last but not least WELCOME to my blog and may ALLAH bless all of you my blog readers and please do come again. :)

Peace No War dear!!!!